Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΡΗΞΕΙΣ.... ΦΑΣΙΣΜΟΥ

Νάτη πάλι η τρομοκρατία, πάντα στην ώρα της.
Δηλώνει παρούσα και έτοιμη για κάθε χρήση, ακριβώς τη στιγμή που τη χρειάζεται περισσότερο από οτιδήποτε η προστασία του συστήματος από το σεισμό που αναπόφευκτα θα συμβεί μετά τη συνεχόμενη λεηλασία διαρκείας που ζούμε τα τελευταία χρόνια.
Αυτή τη φορά είχαμε έκρηξη και μάλιστα Κυριακάτικα σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, γεγονός μάλλον πρωτόγνωρο, και επομένως προειδοποιητικό των δυνατοτήτων και των προθέσεων. Οι πληροφορίες μιλούν για 2 ελαφρούς τραυματισμούς σεκιουριτάδων, αλλά η δόση μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τις ανάγκες και την παραγγελία. Ο στοχος φυσικά είναι ολοφάνερος. Η τρομοκράτηση των ήδη τρομοκρατημένων και η "διαχείριση" της συνείδησης της κοινωνίας που ούτως 'η άλλως βρίσκεται σε κίνηση και "καλό θα είναι" να στραφεί προς όσο γίνεται πιο συντηρητική κατεύθυνση.

Είναι μάλλον βέβαιο ότι θα ακολουθήσει μέσα στις επόμενες ωρες ή μέρες κάποια ανάληψη ευθύνης με κάποια " "φλογερή" προκήρυξη που θα τα βάζει με όλους και όλα, και μαζί με την κακούργα την καταναλωτική κοινωνία, χρησιμοποιωντας "αριστερό" λόγο και μπερδεύνοντας όσο γίνεται περισσότερο το κουβάρι.

Είχαμε πει και μετά τις ριπές του καλάσνικοφ της περασμένης Δευτέρας ότι η ιστορία αυτή μυρίζει φασισμό και ιδιώνυμο, μέτρα καταστολής και περιορισμού της Δημοκρατίας που θα πρεπει να ληφθούν για να προστατέψουν τη Δημοκρατία... από το λαό.

Το πάνε μια χαρά λοιπόν αφού απ'ότι φαίνεται και κάποια νέα ιδιώνυμα δρομολογούνται και η φιλολογία περί "ακροαριστερών" ενεργειών καλά κρατεί.

Στην πρώτη περίπτωση παράλληλα με την ενημέρωση για την έκρηξη έχουμε τον υπουργό κ. Χ.Αθανασίου να εμφανιζεται στο ΣΚΑΙ και να αναλύει την πρότασή του περί "ιδιώνυμου της κουκούλας" (θα αφορά και όποιον φοράει κάτι για να προστατευθεί από τα δακρυγόνα μάλλον...).

Στη δεύτερη η αμεση αντίδραση του Άδωνι, που όμως καθόλου δεν αντέδρασε στην άγρια δολοφονία του Σαχζατ Λούκμαν παρά τα ολοφάνερα, που εγραψε σε χρόνο μηδεν στο twiter του:
«Πόσο άρρωστοι πρέπει να είναι κάποιοι για να βάλουν βόμβα σε δημόσιο χώρο, διακινδυνεύοντας ζωές αθώων; Ζήτω η Άκρα Αριστερά... ντροπή!»


Oνομάζουμε τα όσα συμβαίνουν τελευταία, και τη σημερινή έκρηξη στο "The Mall", εκρήξεις φασισμού γιατί φυσικά μόνο σε μέτρα φασιστικού τύπου μπορούν να αποσκοπούν και να οδηγούν. Κάποιοι τρίβουν τα χερια τους την ίδια στιγμή που καταδικάζουν μετά βδελυγμίας.
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: