Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Γράφουν - Σβήνουν στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Προβοκάτσια σε βάρος του αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ

Προβοκάτσια σε βάρος του αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ από την ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ

Μία απίστευτη προβοκάτσια σε βάρος του αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες ώρες. Δράστης η διαβόητη ιστοσελίδα neaellada.gr που μετά τη σκόνη που ξεσήκωσε τις προηγούμενες ημέρες σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο με την ανάρτηση της ανακοίνωσης των εργαζομένων της ΝΕΡΙΤ υπό τον ψευδεπίγραφο και παραπλανητικό τίτλο "Η ανακοινωση των εργαζομενων της ΕΡΤ για τη «μαυρη» επετειο του λουκετου".

Η ανάρτηση δημιουργεί μείζον πολιτικό θέμα και ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αποδοκιμάσει την ιστοσελίδα, ακόμη και να την κλείσει ή να μας εξηγήσει αν θεωρεί συνέχεια της ΕΡΤ το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ και τους εργαζόμενους σε αυτήν "εργαζόμενους της ΕΡΤ".

Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να γνωρίζει οτι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εκφραζόμαστε μέσα από τις γενικές μας συνελεύσεις και τις αποφάσεις των Σωματείων και των Ομοσπονδιών μας. Το κείμενο αυτό που δεν έχει λέξη καταδίκης για το κυβερνητικό πραξικόπημα της 11ης Ιουνίου είναι ένα μανιφέστο που στρέφεται ενάντια στα σωματεία, ενάντια ακόμη και στον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ που στήριξε, μέχρι τώρα τουλάχιστον, τον αγώνα όσων αποφασίσαμε να μην υποκύψουμε στον κυβερνητικό εκβιασμό και να συνεχίσουμε τον αγώνα για πλήρη επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Είναι τουλάχιστον γελοίο να δημοσιεύεται σε μια ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ δίπλα μάλιστα σε διαφημιστικό μπάνερ βασισμένα στο προεκλογικό σποτ του κόμματος για το κλείσιμο της ΕΡΤ ("Η Φωνή μας Σίγησε..."), με αυτόν τον τίτλο.

Την λαθροχειρία που τόλμησε το neaellada.gr δεν τόλμησαν ούτε οι συνάδελφοι της ΝΕΡΙΤ που υπογράφουν ως "ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ"

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποφάσισε να αναγνωρίσει το μόρφωμα, αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποφάσισε ξαφνικά να αλλάξει γραμμή, τότε οφείλει να αποδοκιμάσει την ιστοσελίδα και να διακόψει κάθε επίσημη σχέση μαζί της. Ακόμη και να την κλείσει. Τώρα.

Ο αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ δεν είναι σημαία ευκαιρίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η αυριανή Κυβέρνηση του τόπου δεν επιτρέπεται να εκτίθεται από επικίνδυνους ερασιτεχνισμούς. (σ.σ. εδώ γελάμε πικρά...)

ΚΑΡΙΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, Δημοσιογράφος ΕΡΤ, Μέλος της Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Άνω Πετραλώνων.
Πηγή: Κωνσταντίνος Καρίκης - facebook via Βαθύ κόκκινο
Το δημοσίευμα πάντως, παρότι στην αναζήτηση του google φαίνεται καθαρά, μοιάζει να έχει πλέον κατέβει, χωρίς βέβαια κάποια περαιτέρω εξήγηση, θυμίζοντας αρκετά την συμπεριφορά της γάτας που κρύβει όπως-όπως το σκατό της. Για του λόγου το αληθές:Χρήσιμα θα ήταν νομίζω σε αυτό το σημείο και μερικά ακόμη στοιχεία για την νέα ιστοσελίδα της Κουμουνδούρου...
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: