Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Το μάθατε; Σηφουνάκης και Βογιατζής διαμαρτύρονται για τους υποβιβασμούς σχολικών μονάδων του νησιού μας !!!

Είναι γελοίοι... 

Σηφουνάκης - Βογιατζής κατέθεσαν λέει αναφορά ο πρώτος στη Βουλή και επιστολή ο δεύτερος στον Υπουργό Παιδείας για τους υποβιβασμούς σχολικών μονάδων του νησιού μας. 

Μα πόσο γελοίοι μπορεί να γίνουν ακόμα;  

Εδώ κυβερνούν και συγκυβερνούν χρόνια τη χώρα. 
Έχουν ψηφίσει όλους τους νόμους πριν και μετά τα μνημόνια που θέλουν τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων γιατί θέλουν τα παιδιά μας να τα έχουν αμόρφωτα ώστε να γίνουν δούλοι στα δικά τους. 
Θέλουν να πετάξουν χιλιάδες εκπαιδευτικούς έξω από τα σχολειά και να τους στοιβάξουν στις λίστες των ανέργων για να επιδεικνύουν στα αφεντικά τους, που είναι το μεγάλο κεφάλαιο που δραστηριοποιείται στο χώρο της παιδείας, το πρωτογενές πλεόνασμα. 
Οι αναφορές και οι ερωτήσεις τους το μόνο που στοχεύουν είναι να βάλουν στο χέρι την ψήφο μας για τις εκλογές που θα έρθουν, οπόταν έρθουν, ώστε θριαμβευτικά μετά να καυχώνται και να επαίρονται ότι ο λαός αυτούς επέλεξε άρα και την πολιτική τους άρα πάρτε και άλλα μέτρα κόφτε συντάξεις, μισθούς, καταργήστε σχολειά και Κέντρα Υγείας, διώξτε δασκάλους, η σταθερή δουλειά να γίνει δίμηνη-τρίμηνη απασχόληση, καταργείστε συλλογικές συμβάσεις, πληρώνεται φάρμακα και γιατρούς…

Δεν υπάρχουν σχόλια: