Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!! ΠΕΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ !!!

1η πρόταση: "Ζητώ τις παραιτήσεις όλων των κομματικών υπαλλήλων του ΛΑΟΣ ..." είχε δηλώσει ο Καρατζαφερ αλλά η πρόταση δεν ήταν ολοκληρωμένη (μάλλον δεν ακούστηκε η συνέχεια)

2η πρόταση: "για να τους διορίσω στη Βουλή" ήταν η δεύτερη πρόταση.


και.. υπήρχαν περιπτώσεις που στελέχη προσλήφθηκαν στις 2 Σεπτεμβρίου από τον Καρατζαφέρ στη Βουλή, δηλαδή την ημέρα ακριβώς που ανακοινώθηκαν οι εκλογές. Ποιος ο λόγος; Κι όμως υπήρχε λόγος...


Έχουμε και λέμε: Αυτοί που πήγαν χέρι-χέρι είναι:


* Κοκκίνου Κατερίνα: Διευθύντρια του πολιτικού γραφείου και εξ απορρήτων του προέδρου του ΛΑΟΣ, η οποία διορίστηκε ως δόκιμη υπάλληλος τον Φεβρουάριο του 2009.
* Παναγιωτακόπουλος Γιάννης: Πρόεδρος της νεολαίας του ΛΑΟΣ (ΝΕΟΣ), υποψήφιος ευρωβουλευτής το 2009. Διορίστηκε το Δεκέμβριο ως μετακλητός υπάλληλος.
* Καψιώτης Δημήτρης: Μέλος της Κ.Ε., μέχρι προτινος παρουσιαστής «πατριωτικών» εκπομπών στο Τηλε-άστυ και στο Ράδιο-άστυ και υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθήνας στις τελευταίες εκλογές. Ο διορισμός του ως μονίμου υπαλλήλου έγινε τον Ιανουάριο του 2010.
* Μπετζέλου Μαρία: Πρώην επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ στην «Α1», επίσης παρουσιάστρια πολιτικών εκπομπών σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, η οποία διορίστηκε σε προσωποπαγή θέση δοκίμου υπαλλήλου στις 26 Απριλίου του 2010, ενώ είχε ήδη προϋπηρεσία στη Βουλή 16 μήνες.
* Σκανδαλάκης Αντώνης: Γιος του απόστρατου Κωνσταντίνου Σκανδαλάκη, αντιπροέδρου του ΛΑΟΣ, άμεσου συνεργάτη του Γ. Καρατζαφέρη και ανθρώπου που διαχειρίζεται το κομματικό ταμείο. Μπήκε στη Βουλή στις αρχές του 2009, προσελήφθη ως μετακλητός το Νοέμβριο του ίδιου έτους και διορίστηκε σε προσωποπαγή θέση δόκιμου υπαλλήλου τον Μάρτιο του 2010.
* Κακούρος Κώστας: «Κουμάντο» στον τηλεοπτικό σταθμό του κ. Καρατζαφέρη, επαναπροσελήφθη βάσει της ρύθμισης Σιούφα ως μετακλητός υπάλληλος τον Νοέμβριο του 2009, αφού είχε παραιτηθεί λόγω της διάλυσης της Βουλής τον Σεπτέμβριο. Τον Απρίλιο του 2010 διορίστηκε ως δόκιμος υπάλληλος.
* Τζιτζώκος Ζήσης: Αρχισυντάκτης της «Α1», στέλεχος του γραφείου Τύπου του ΛΑΟΣ, διορίστηκε ως μόνιμος υπάλληλος στις 17 Φεβρουαρίου του 2010.
* Μακρής Ιωάννης: Δικηγόρος, υποψήφιος του ΛΑΟΣ στη Β' Θεσσαλονίκης το 2007 και στην Ευρυτανία το 2009. Κατέλαβε προσωποπαγή θέση δόκιμου υπαλλήλου στις 26 Απριλίου του 2010.
* Μαριόλης Παναγιώτης: Αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Διορίστηκε ως δόκιμος υπάλληλος στις 16 Απριλίου του 2010.
* Αναγνώστου Κωνσταντίνος: Γιος της Ελένης Αναγνώστου, διευθύντριας οικονομικών του κόμματος. Δόκιμος υπάλληλος, βάσει του ΦΕΚ 205/2010.


Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έχει ξεχάσει και τους άλλους συνεργάτες του, τους Χρυσαυγίτες και πως θα έρθει και εκείνων η ώρα... Άλλωστε όλοι οι ΚΑΛΟΙ χωράνε...

....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι τα αστικά κόμματα ...
Αλλά, βλέπεις, κάτι τέτοια θέματα οι τιβι μας τα κάνουν γαργάρα !

Ας όψεται το χρήμα ...

Aristera sti Mitilini είπε...

Α ! εδώ σ/φε θα ... διαφωνήσω...

Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν το κάνουν γαργάρα. Προκειμένου να μας περάσουν ότι ..."όλοι ίδιοι είναι".

Σε πολλούς έχει μείνει η εντύπωση ότι το βόλεμα των παιδιών τους στην βουλή το έκαναν όλα τα κόμματα. Η γραμμή τους (των ΜΜΕ)πέρασε...

Τώρα αν τους αποκαλέσεις....λαμόγια... θα παρεξηγηθούν;