Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

Καταγγελία για την επιδρομή των ΜΑΤ στην Κερατέα

Ανακοίνωση - καταγγελία με αφορμή την επίθεση των ΜΑΤ στους κατοίκους στην Κερατέα εξέδωσε η «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη». Το κείμενο της καταγγελίας έχει ως εξής:

«Η "Δημοκρατική Συσπείρωση" καταγγέλλει τη δολοφονική, απρόκλητη επιδρομή των ΜΑΤ στο μπλόκο του Λαυρίου τα ξημερώματα της Πέμπτης 31 Μαρτίου, τους γκαγκστερικούς ξυλοδαρμούς και τον τραυματισμό κατοίκων που περιφρουρούσαν τον αγώνα τους ενάντια στην κατασκευή χωματερής.

Καταγγέλλουμε και την ελληνική κυβέρνηση που διά στόματος του αρμόδιου υπουργού "Προστασίας" του Πολίτη έδωσε πλήρη κάλυψη στους ράμπο των ΜΑΤ, μίλησε προκλητικά για "αστυνομικές αρχές που κάνουν τη δουλειά τους και την κάνουν με περισσή ψυχραιμία" και ζήτησε από την "ανεξάρτητη", κατά τα άλλα, Δικαιοσύνη να παίξει ενεργότερο ρόλο στην καταστολή των κινητοποιήσεων. Θυμίζουμε ότι όσες φορές το ταξικό και λαϊκό κίνημα έχει ζητήσει από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς της να σταματήσουν οι δικαστικές διώξεις εναντίον αγωνιστών του λαϊκού κινήματος έχει εισπράξει τη στερεότυπη απάντηση "δεν μπορούμε να παρέμβουμε στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης"».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ (www.dimsi.gr)

.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: