Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ Π.Ε.Κ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΙΚΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ


ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Δαβάκη & Βαλαωρίτου Τηλ: 22510-28861/22734
81100 ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΦΑΞ: 22510-27856
http://pek-mit.gr e-mail: pekmyt at otenet.gr

11/10/2011

Με αφορμή τη σημερινή συζήτηση στην Τοπική Διοικούσα Επιτροπή Μυτιλήνης του ΙΚΑ, όπου συμμετέχει και εκπρόσωπος του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, κάνουμε γνωστό στους εργαζόμενους, στο Λεσβιακό Λαό ό,τι η θέση του Εργατικού Κέντρου είναι αντίθετη στην κατάργηση των Παραρτημάτων ΙΚΑ Γέρας, Καλλονής, Μολύβου, Πολιχνίτου, Πλωμαρίου.

Η κατάργηση των Παραρτημάτων, είναι μέρος της γενικευμένης επίθεσης που έχει ξεκινήσει η πλουτοκρατία με τα κόμματά της, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΛΑΟΣ και τελευταία του κόμματος της κ. Μπακογιάννη. Κινείται στη λογική της συρρίκνωσης και διάλυσης του ασφαλιστικού συστήματος.
Θα δημιουργήσει καινούργια προβλήματα στους κατοίκους της υπαίθρου και στους εργαζόμενους του νομού και θα πετάξει στο δρόμο εργαζόμενους από τα παραρτήματα, για την επίτευξη των στόχων για τη σωτηρία και μόνο της πλουτοκρατίας.
Καλούμε τους εργαζόμενους του νομού να δώσουν την απάντηση στις 19 Οκτώβρη, συμμετέχοντας μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ 11 το πρωί στην Πλατεία Σαπφούς.Δεν υπάρχουν σχόλια: