Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Π.Ε.Κ.: ΤΡΙΤΗ 17 ΓΕΝΑΡΗ - ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ



ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΓΕΝΑΡΗ και ώρα 10.30
Στα γραφεία της ΔΕΗ στο Πάρκινγκ
Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, Αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ, Αγρότες, Συνταξιούχοι, Άνεργοι, Νέοι και νέες, Μετανάστες,

Οι πολιτικοί εκπρόσωποι του κεφαλαίου (ΠΑΣΟΚ., Ν.Δ., ΛΑΟΣ) καθημερινά αποδεικνύουν την ιδεολογική τους ταύτιση και ότι δεν έχουν πολιτικούς και ηθικούς φραγμούς, μπροστά στο να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των τραπεζιτών, των βιομήχανων, των μεγαλεμπόρων, των εφοπλιστών και γενικά αυτής της τάξης που μας εξουσιάζει και εκμεταλλεύεται το αίμα και τον ιδρώτα του λαού.

Ανασυντάσσεται, χρησιμοποιεί κάθε σχήμα και μέθοδο που βολεύει, για να επιβάλει την «νόμιμη» ληστεία των παραγωγών του πλούτου, της εργατικής τάξης, των αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ και αγροτών.

Δεν διστάζουν να φτιάχνουν νόμους που εξοντώνουν και εξαθλιώνουν την εργατική, λαϊκή οικογένεια.

Ενώνονται σαν μία γροθιά απέναντι στο λαό, συνεπικουρούμενοι και από τις ανυπόληπτες πλειοψηφίες των συνδικαλιστικών ηγεσιών στις Συνομοσπονδίες των εργαζομένων, των επαγγελματοβιοτεχνών και των αγροτών που έχουν συνταυτιστεί με τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.

Για τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, τους αγρότες, τη νεολαία, τη γυναίκα της λαϊκής οικογένειας, τους ανέργους, δεν υπάρχει άλλη λύση, από την ανυπακοή στις εντολές του μαύρου μετώπου. Σταματάμε να υπακούμε στις επιταγές τους και πρώτα σηκώνουμε το ανάστημα και επιστρέφουμε τα χαράτσια της ΔΕΗ.

Δεν έχουμε να πληρώσουμε, δεν θέλουμε να πληρώσουμε. Δεν θα επιστρέψουμε σε κανέναν να διακόψει το ρεύμα σε καμιά λαϊκή οικογένεια.

Γνωρίζουμε ότι κάθε αγώνας έχει και το δικό του κόστος, όμως τα οφέλη είναι πολλαπλά. Αυτός ο αγώνας είναι παρακαταθήκη για το μέλλον των παιδιών μας.

Δεν πρέπει να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα μέλλον χωρίς δικαιώματα, με ουρές ανέργων, με ουρές στα συσσίτια και ουρές στα γραφεία των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), που έχουν μετατραπεί σε μεσιτικά γραφεία, με το «αζημίωτο» και έναντι κάποιας χρηματικής αμοιβής ανά κεφαλή, αναλαμβάνουν τα προγράμματα μαζί με τις τοπικές διοικήσεις Περιφερειών και Δήμων, που εκτελούν πρόθυμα και αγόγγυστα τα όποια αντιλαϊκά, αντεργατικά προγράμματα, για να «ξελασπώνουν» και να «εξυπηρετήσουν» τις κυβερνήσεις και το σύστημα των καπιταλιστών, των εκμεταλλευτών μας.

Εργάτες, αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ, αγρότες, νέοι και νέες, μετανάστες, συνταξιούχοι, άνεργοι, συνδικάτα, σύλλογοι, επαγγελματικές ενώσεις, ενώσεις χρόνια πασχόντων, επιστημονικές ενώσεις κ.λπ. Όλοι την ΤΡΙΤΗ 17 ΓΕΝΑΡΗ στις 10.30 το πρωί, μπροστά στα γραφεία της ΔΕΗ, για να παραδώσουμε τις αποδείξεις πληρωμής της ΔΕΗ, μαζί με τις δηλώσεις ότι αυτό που πληρώνουμε είναι μόνο το ρεύμα και σε καμιά περίπτωση το χαράτσι.

Με τον όγκο της συγκέντρωσής μας να βάλουμε σφραγίδα στις εξελίξεις και να γίνει αρχή για να ξεκινήσουν τέτοιες διεργασίες, ώστε να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τους πολιτικούς εκπροσώπους του κεφαλαίου.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: