Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

«Λαϊκή Συσπείρωση» Καισαριανής: «Ψήφισε για δήμο-στήριγμα στην πάλη του λαού» στις επαναληπτικές εκλογές (VIDEO)

«Ψήφισε για δήμο-στήριγμα στην πάλη του λαού». Αυτό είναι το σύνθημα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις επαναληπτικές εκλογές που θα γίνουν στο Δήμο Καισαριανής στις 30 Νοέμβρη μετά την ένσταση που κατέθεσε η παράταξη. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος σε σημερινή συνέντευξη Τύπου επισήμανε ότι η παράταξη δεν θέλει να δημιουργήσει αυταπάτες καθώς έχουμε μία πολιτική που εκπορεύεται από την ΕΕ, με τη συμφωνία της κυβέρνησης, που τσακίζει λαϊκά δικαιώματα, όπως μισθούς και συντάξεις, και θέτει τους δημάρχους υπό το στενό εναγκαλισμό των κεντρικών κατευθύνσεων. Ωστόσο, η πραγματικότητα αυτή, υπογράμμισε, μπορεί να σπάσει μόνο αν υπάρξει οργανωμένη παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα, παρέμβαση του λαού με τους φορείς του και ο δήμαρχος με το Δημοτικό Συμβούλιο να μπει στο πλευρό του λαού και να διεκδικήσει αυτά που σήμερα είναι αναγκαία. 

Κάλεσε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της Καισαριανής να ψηφίσουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις επαναληπτικές εκλογές με βάση την πείρα τους για την προσφορά των κομμουνιστών δημάρχων στην πόλη της Καισαριανής, τους αγώνες και τις κατακτήσεις του λαού.

Ολόκληρη την εισηγητική ομιλία του Ηλία Σταμέλου όπως και τη συζήτηση με τους δημοσιογράφους μπορείτε να τα δείτε σε βίντεο στην ιστοσελίδα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Καισαριανής


Δεν υπάρχουν σχόλια: