Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Παρεμβάσεις του Στ. Τάσσου στο «ΣΚΑΪ» (VIDEO)

Αυτή τη στιγμή παραμένει η απαίτηση των δανειστών για να μειωθούν οι συντάξεις, σημείωσε ο Σταύρος Τάσσος βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ». 

Τόνισε ότι «το μάρμαρο το πληρώνει ο λαός γιατί όλοι οι εφαρμοστικοί νόμοι και τα μνημόνια είναι εδώ και ισχύουν. Και αν ο ΣΥΡΙΖ Α, ήθελε να πει ότι έκανε κάτι διαφορετικό, από το ότι συνέχισε το μνημόνιο με αυτή τη συμφωνία γέφυρα που υπέγραψε, έπρεπε να τη φέρει στη Βουλή και ο καθένας και συλλογικά σαν κόμματα, αλλά και ατομικά να αναλάβει τις ευθύνες του».
Ο Στ. Τάσσος επεσήμανε ότι και προεκλογικά το ΚΚΕ είχε επισημάνει ότι είναι αυταπάτη να πιστεύει κάνεις ότι στα πλαίσια της ΕΕ και του καπιταλιστικού συστήματος μπορεί να υπάρξουν φιλολαϊκές λύσεις.
«Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει ο λαός να καλύψει όλες τις πραγματικές του ανάγκες είναι: Μονομερής διαγραφή του χρέους γιατί το χρέος δεν το δημιούργησαν οι εργαζόμενοι, κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ», τόνισε ο Στ. Τάσσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: