Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ


ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΗ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ.
ΕΑΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΑΔΟ ΤΟΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.


Σχόλιο του Γραφείου Τύπου για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων της Αθήνας την Κυριακή 28 Δεκέμβρη

Η λειτουργία των καταστημάτων της Αθήνας την Κυριακή 28 Δεκέμβρη, με την άδεια της κυβέρνησης υπηρετεί τελικά το μόνιμο στόχο μεγαλεμπόρων - κυβέρνησης για την κατάργηση της Κυριακής αργίας στο εμπόριο αλλά και γενικότερα.
Είναι πρόσχημα οι έκτακτες ανάγκες και η κατάσταση της αγοράς. Οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικρέμποροι δεν πρέπει να ξεγελαστούν. Η ευόδωση αυτών των σχεδίων δεν είναι μόνο σε βάρος των εμποροϋπαλλήλων αλλά και των μικρομεσαίων. Γι’ αυτό πρέπει μαζί να αντιπαλέψουν την αντιλαϊκή πολιτική.
Κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ συναγωνίζονται στο ποιος θα προωθήσει και θα υλοποιήσει καλύτερα το διακαή πόθο των μεγαλοεμπόρων, που είναι να υπονομευθεί και να καταργηθεί η Κυριακάτικη αργία.

Κοροϊδεύουν καθώς ισχυρίζονται ότι με μια ακόμα μέρα λειτουργίας των καταστημάτων θα αναζωογονηθεί η αγορά και θα ωφεληθούν οι μικροέμποροι. Είναι πρόσχημα ότι το κάνουν για να βοηθηθούν τα καταστήματα που έπαθαν ζημιές στο κέντρο της Αθήνας, εφόσον το άνοιγμα των καταστημάτων θα είναι γενικευμένο.

Πάλη για να μη περάσει η κατάργηση της Κυριακής αργίας. Όλοι στις συγκεντρώσεις - αποκλεισμούς μπροστά από τα καταστήματα που θα ανοίξουν!
..

Δεν υπάρχουν σχόλια: