Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΑ

ΨΕΜΑ ΠΡΩΤΟ: ''Θα φύγουν από το Δήμο μόνο όποιοι θέλουν''
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ Κ. ΠΑΤΟΥΛΗ.
ΨΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: ''Θα συνταξιοδοτηθείτε όλοι από το Δήμο ''
ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.
ΨΕΜΑ ΤΡΙΤΟ: ''Η επιλογή έγινε σύμφωνα με τις υπηρεσιακές ανάγκες''
Να ρωτήσουμε εμείς, υπηρεσιακή ανάγκη στο Μαρούσι, θεωρείται το να είσαι συγγενής Δημοτικού Συμβούλου της συμπολίτευσης ή υπάλληλος της ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθης? Αλήθεια ο κ. Κασναφέρης που βρίσκεται? Πήγε στο ΟΑΚΑ ή ακόμη.
ΨΕΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ: ''Κριτήριο της επιλογής ήταν η εντοπιότητα''
Μπορείτε άραγε να μας απαντήσετε πόσοι απο τους εκδιωχθέντες είναι Μαρουσιώτες.
ΨΕΜΑ ΠΕΜΠΤΟ: ''Δεν έγιναν πολιτικές διώξεις''
Για πείτε μας κ. Πατούλη.
-ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ
-ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
-ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΗ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ή ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΟΥΛΗ
ΨΕΜΑ ΕΚΤΟ: ''Διεκδικήσαμε και πετύχαμε την τροπολογία στη Βουλή''
Είναι ψέμα κ. Πατούλη ότι η τροπολογία που εσείς είχατε καταθέσει στη Βουλή θεωρούσε όλο το προσωπικό πλεονάζον? Δεν γνωρίζετε ότι την τελική τροπολογία που έδινε δικαίωμα στους εργαζόμενους να μπορούν να μεταφερθούν στο Δήμο την κατέθεσαν στη Βουλή οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, μέσω των Κομμάτων της αντιπολίτευσης και με την συμπαράσταση της αντιπολίτευσης του Δήμου.
ΨΕΜΑ ΕΒΔΟΜΟ: ''Δεν μπορούν οι εργαζόμενοι να απορροφηθούν στο Δήμο''
Υπάρχουν στο Δήμο οκτακόσιες κενές οργανικές θέσεις ή όχι. Έχει πάρει κατά το παρελθόν απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο με την ψήφο και δικών σας σήμερα Δημοτικών Συμβούλων, ότι οι εργαζόμενοι του Οργανισμού καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες ή όχι.
ΨΕΜΑ ΟΓΔΟΟ: ''Δεν αντέχει ο Δήμος να πληρώνει τόσους εργαζόμενους''
Για πείτε μας αλήθεια πόσες εκατοντάδες, είναι οι νέες συμβάσεις εργαζομένων που έχετε προσλάβει μέσω του Οργανισμού και των Επιχειρήσεων του Δήμου. Πόσες προσλήψεις έχουν γίνει από τον Οργανισμό μετά την αποπομπή των εκατόν πέντε κ. Πατούλη. Πόσους διπλοθεσίτες συνταξιούχους αντέχει να πληρώνει ο Δήμος.
ΨΕΜΑ ΕΝΑΤΟ: ''Εξασφαλίσαμε μόνιμη και σταθερή δουλειά σε όλους τους εργαζόμενους''
Υπάρχει κάποια επίσημη απόφαση Δημοσίου Οργανισμού για την πρόσληψη του πλεονάζοντος προσωπικού, εκτός της εσωκομματικής σας αλληλογραφίας με τον κ. Αμπατζόγλου. Αφού είσαστε τόσο σίγουρος για την απορρόφηση των εκατόν πέντε στο δημόσιο, γιατί αρνείσθε να πάρετε απόφαση που θα διασφαλίζει την εργασία τους στο Δήμο, αν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η μετακίνησή τους. Δεν έχετε διασφαλίσει τίποτα κύριε Δήμαρχε για αυτό αρνείσθε να πάρετε αυτή την απόφαση. Άλλωστε και η τελευταία σας ανακοίνωση που θορυβημένος από την έκταση που έχει πάρει το θέμα εκδόσατε, αναφέρει για ''ένα μεγάλο αριθμό εργαζομένων''. Που είναι η πλήρης διασφάλιση όλων των εργαζομένων.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ: Αρκετά παίξατε με τους εργαζόμενους κύριε Πατούλη, ξέρετε πολύ καλά ποιος θα φύγει πολύ σύντομα από το Δήμο κι αυτός δεν θα είναι οι εργαζόμενοι.

ergazomenoi-sto-marousi.blogspot.com


Σχετικά: Ανακοίνωση της Δημοτικής Ενότητας Αμαρουσίου

...

Δεν υπάρχουν σχόλια: