Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Τα... κόκκινα φανάρια της δεξιάς πολυκατοικίας...

... Φαίνεται λοιπόν ότι ο Γεώργιος Καρατζαφέρης έχει καταληφθεί πλήρως από τον πανικό του μπροστά στο ενδεχόμενο η μέχρι πρότινος αυξανόμενη επιρροή του ΛΑΟΣ να κατακρημνιστεί στα Τάρταρα εν όψει της ανασύνταξης της Ν.Δ. υπό την ηγεσία Σαμαρά.
Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι άρχισε να τα βάζει με το... σπίτι που έδωσε το ένοχο ελληνικό κράτος στην Κωνσταντίνα Κούνεβα ύστερα από την ανεπανόρθωτη βλάβη της υγείας της, η οποία άλλωστε προκλήθηκε με σοβαρή συνυπαιτιότητα της ίδιας της πολιτείας και των νόμων της για την ενοικίαση εργαζομένων.
Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι έσπευσε να χαρακτηρίσει σχεδόν... Μερτσέντες το αυτοκινητάκι της δεύτερης καθαρίστριας στη Θεσσαλονίκη, που επίσης έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι, όπως η Κούνεβα.
Ακόμη περισσότερο δεν εξηγείται η – ούτως ή άλλως χυδαία, εφ’ όσον εκστομίστηκε εντός του κοινοβουλίου – φράση που απηύθυνε προς τον Αλέξη Τσίπρα για... «κόκκινο φωτάκι».
(...)

... Έληξε έτσι άδοξα η φθηνή παράσταση, που θα μπορούσε να έχει τον τίτλο... «Τα κόκκινα φωτάκια». Μια ακόμη παραγωγή της Karatzaferis Films. Και το άτιμο το... Όσκαρ αργεί, δυστυχώς, κάμποσο...


Τα... κόκκινα φανάρια της δεξιάς πολυκατοικίας (από το "Ποντίκι")

.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι γεγονός ότι του δώθηκε η αφορμή να ... καβαλήσει καλάμι - μπα την καλαμιά ολόκληρη !

Να είναι όμως σίγουρος ότι ο Λαός δεν θα πιάνεται κορόϊδο συνεχώς.
Θα τον στείλει εκεί που αξίζει.

Την Καλησπέρα μου !

Aristera sti Mitilini είπε...

Καλησπέρα και από εμάς.