Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟ Π.Α.Μ.Ε.

… παρέλαση έκαναν τα μέλη του ΠΑΜΕ μετά την λήξη της καθιερωμένη παρέλασης. Σε όλη την Ελλάδα έγιναν αντίστοιχες κινητοποιήσεις κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
Τα μέλη του ΠΑΜΕ σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν εκτός των άλλων ότι «το μήνυμα της Επανάστασης του 1821 όπως και των άλλων αγωνιστικών ανατάσεων ήταν και παραμένει επίκαιρο. Οι θυσίες του αγώνα είναι μικρότερες από τα δεινά στα οποία οδηγεί ο δρόμος της υποταγής στις επιλογές των αντιδραστικών κυριαρχιών κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων»

Τρίκαλα: Η πιο …περίεργη παρέλαση που πραγματοποιήθηκε ποτέ τα τελευταία χρόνια στα Τρίκαλα, πραγματοποιήθηκε σήμερα.



Λάρισα: «Παρέλαση» του ΠΑΜΕ στη Λάρισα. Επεισοδιακή η παρέλαση και στη Λάρισα, με 100 περίπου διαδηλωτές του ΠΑΜΕ να επιχειρούν να «κλείσουν» τα πεζοπόρα τμήματα, διαδηλώνοντας κατά της λιτότητας και να εμποδίζονται δυναμικά από άνδρες των ΜΑΤ.

Καλαμάτα: … "Εισβολή" του ΠΑΜΕ στην παρέλαση στην Καλαμάτα.

Ιωάννινα: Ένα ακόμα συλλαλητήριο, ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου και μία περίπου ώρα μετά την παρέλαση, διοργανώνει η τοπική γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ). Μια ακόμα κινητοποίηση ενάντια στα «σκληρά» αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί με αφετηρία την Ακαδημία, αύριο στις 12:00 το μεσημέρι. Να κλιμακώσουν τον αγώνα τους ενάντια στα «τρομοκρατικά διλλήματα» της κυβέρνησης και τα σχέδια των εργοδοτών, κάλεσε τους εργαζόμενους εκ μέρους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Ιωαννίνων το μέλος της Πέτρος Γιωτόπουλος, χαιρετίζοντας παράλληλα τη συμμετοχή τους στις τελευταίες απεργιακές κινητοποιήσεις. «Τώρα πρέπει οι εργαζόμενοι να αποφασίσουν με ποιους να παν και ποιους να αφήσουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιωτόπουλος και χαιρέτισε το αποτέλεσμα της ανάκλησης των τεσσάρων απολύσεων εργαζομένων στο σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης».

Θεσσαλονίκη: Όταν το τελευταίο τμήμα της παρέλασης πέρασε από την εξέδρα των επισήμων μπήκαν στην παρέλαση και μέχρι το τέλος παρέλασαν κι οι διαδηλωτές – μέλη του ΠΑΜΕ, ΕΝΙΘ και απλήρωτοι εκπαιδευτικοί.

Πάτρα: …μετά το τέλος της παρέλασης μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας…

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από εδώ

....

Δεν υπάρχουν σχόλια: