Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΣΒΟΥ

Διπλά αισιόδοξο το μήνυμα της κάλπης
Αυξήθηκε η συμμετοχή


Σημαντική παρακαταθήκη για την οργάνωση του κλάδου ενάντια στην επίθεση που εξαπολύουν οι μεγαλέμποροι μαζί με όλο το κεφάλαιο αποτελούν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου, που έγιναν 12 και 13 του Οκτώβρη, για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.
Στις εκλογές ψήφισαν 154 εργαζόμενοι (από 111 στις αρχαιρεσίες του 2007) και οι ταξικές δυνάμεις (το μοναδικό ψηφοδέλτιο) κατέλαβαν και τις 7 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Παράλληλα εξέλεξαν 4 αντιπροσώπους (από 3) στο Εργατικό Κέντρο και 2 αντιπροσώπους (από 1) στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.

Όπως υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η Ένωση, η σταθερή και πρωτοπόρα δράση της με ταξικό προσανατολισμό, στην κατεύθυνση της υπεράσπισης και διεύρυνσης των δικαιωμάτων και κατακτήσεων των εργαζομένων, οδήγησε σε σημαντική συσπείρωση των εργαζομένων στις αρχαιρεσίες. Καλεί τους εργαζόμενους «να συνεχίσουμε μαζί, ενωμένοι και με ταξικό προσανατολισμό, με το διεκδικητικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ, σε αγωνιστική ετοιμότητα, ώστε να αντιμετωπίσουμε την αντεργατική θύελλα που έρχεται στις εργασιακές και ασφαλιστικές κατακτήσεις μας».

....

Δεν υπάρχουν σχόλια: