Κυριακή, 29 Μαΐου 2011

10οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

10οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ   
   
Η Επιτροπή διεξαγωγής των  ποιητικών αγώνων  Κέρκυρας   προκηρύσσει τους 10ους  Πανελλήνιους   Ποιητικούς   Αγώνες.  Στους φετινούς αγώνες μπορούν να πάρουν μέρος Έλληνες ποιητές, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, ... Από 1 έως 5  ποιήματα.

Το θέμα, φέτος, είναι : «ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» (σκάνδαλα - μνημόνια - ανεργία - το μέλλον της νεολαίας μας, αντίδραση του λαού, κ.λ.π.).
Τα ποιήματα να μην ξεπερνούν τους 30 στίχους και να είναι δακτυλογραφημένα. Σε ξεχωριστό, μικρό φάκελο να υπάρχουν:  όνομα - διεύθυνση (και email, αν υπάρχει), τηλέφωνο,  βιογραφικό και απόδειξη παράβολου  5  Ευρώ για κάθε ποίημα (κατάθεση στον αρ. 65879425  Εμπορική τράπεζα) και να στέλνονται  στη διεύθυνση:  Επιτροπή Διεξαγωγής Ποιητικών Αγώνων Πλατεία Καμπούλι  14  -  49080  - Λευκίμμη (υπ’ όψιν  Σπ. Σαμοΐλη - συνθέτη) με την ένδειξη «για το διαγωνισμό ποίησης». 

Η προθεσμία συμμετοχής λήγει στις  15 Ιουλίου 2011.  
Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους Μιχάλη Βιολάρη - τραγουδιστή, Σαράντη Αλιβιζάτο - στιχουργό, Νίκο Παπακώστα - συνθέτη - εκπρόσωπο ΕΜΣΕ, Σπύρο Σαμοΐλη - συνθέτη. 

Θα βραβευτούν 10 ποιήματα από τα οποία,  πέντε  θα μελοποιηθούν από τον συνθέτη και καλλιτεχνικό Δ/ντη των αγώνων Σπύρο Σαμοΐλη.
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε 3 φάσεις:
Ανακοίνωση των 50 καλύτερων.
Ανακοίνωση των 20 καλύτερων.
Ανακοίνωση των Δέκα και δημοσίευση των μελοποιημένων, μέχρι 15 Αυγούστου 2011.
Τον Οκτώβρη του 2011 θα γίνει συναυλία, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, με τα μελοποιημένα ποιήματα των τριών τελευταίων ποιητικών αγώνων.    

Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΑ Ιονίων νήσων. Για περισσότερες πληροφορίες: 06620 22047 - 6977 424227 Σπ. Σαμοϊλης (Sam.spiro@hotmail.com)

..

2 σχόλια:

Σπ. Σαμοΐλης είπε...

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ : να διορθωθεί το : Με 5 ποιήματά τους και να γίνει : Από 1 έως 5 ποιήματα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σπ. Σαμοΐλης

Aristera sti Mitilini είπε...

Η διόρθωση έγινε. Ευχαριστούμε πολύ για την παρέμβασή σας.