Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΙΚΑΡΙΑ

Εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, γυναίκες, νέοι,

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΩΡΑ. Να κάνουμε ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή της κυβέρνησης και της πλουτοκρατίας. Η μεγάλη επιτυχία της 48ωρης απεργίας και οι μαχητικές απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, ο παλλαϊκός ξεσηκωμός, έβαλαν την σφραγίδα τους στις εξελίξεις.

Καλούμε την εργατική τάξη και όλο το Λαό να τους χαλάσουμε τα σχέδια.

Να απορρίψουμε εκβιαστικά διλήμματα και πολιτικές που μας καταδικάζουν στη φτώχεια, την ανεργία, την εκμετάλλευση. Να διαλύσουμε τις όποιες αυταπάτες, που λένε ότι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τα εξαπτέρυγά τους, θέλουν να σώσουν την Ελλάδα και επικαλούνται την εθνική συνεννόηση.

Την πλουτοκρατία θέλουν να σώσουν, με διευρυμένη πλειοψηφία.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΩΡΑ για να παρεμποδίσουμε τη νέα λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων, τις νέες περικοπές συντάξεων, τις αυξήσεις των εργατικών εισφορών και την μείωση των εργοδοτικών, το σφαγιασμό έως και κατάργηση του εφάπαξ, την παραπέρα συρρίκνωση των ιατροφαρμακευτικών παροχών. Αγώνας τώρα μαζικός, παλλαϊκός για να μην μετατρέψουν την σύνταξη σε «προνοιακό επίδομα», για να μη δουλεύουμε μέχρι τα βαθιά γεράματα για ένα κομμάτι ψωμί.

Η μεγάλη συμμετοχή στην απεργία και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ & ΕΚΣ στην πλατεία Πυθαγόρα και στην διήμερη κατάληψη του Δημαρχείου, διδάσκει ότι η εργατική τάξη και ο λαός δεν πρέπει να το βάλουν κάτω. Μπορούν να επιβάλλουν αλλαγές σε όφελός τους.

Πρέπει να δράσουμε πιο οργανωμένα, πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά. Δυναμώνουμε τα ταξικά σωματεία. Οργανώνουμε Λαϊκές Επιτροπές. Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια.

Δυναμώνουμε την εργατική αλληλεγγύη, για να μην κοπεί το ρεύμα σε κανέναν, για να μην αφήσουμε να διαλύσουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία και να ισοπεδώσουν τις συντάξεις. Κανένας άνεργος χωρίς υγεία, περίθαλψη, χωρίς τα αναγκαία. Κανένας μόνος του στην επίθεση των εργοδοτών, στις απολύσεις, στην εφεδρεία. Για την Παιδεία των λαϊκών αναγκών. Εμπιστοσύνη στη δύναμή μας. Να μην αφήσουμε να διαλύσουν ότι χτίσαμε με ιδρώτα. Να ακουστεί πιο δυνατά, πιο μαχητικά η απαίτησή μας.

Κάτω η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας.

Η εργατική τάξη, οι αυτοαπασχολούμενοι, η νεολαία, η φτωχή αγροτιά να δυναμώσουμε τους ταξικούς αγώνες και τη συμμαχία, για την Εργατική Λαϊκή Εξουσία όπου ο λαός θα κάνει κουμάντο στον πλούτο που παράγει, χωρίς μονοπώλια, αποδέσμευση από την Ε.Ε. και μονομερής διαγραφή του χρέους.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ 6:00 το απόγευμα


Δεν υπάρχουν σχόλια: