Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Λ.Α.Σ. ΙΚΑΡΙΑΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ

Έφτασαν οι εγκύκλιοι για την εργασιακή εφεδρεία, που έστειλε η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου. Μια ακόμα δυσμενή εξέλιξη τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τον Δήμο Ικαρίας, που καλείται να απολύσει τουλάχιστον 8 εργαζόμενους από της υποστελεχωμένες ούτως η άλλως υπηρεσίες του.

  Ικαρία, 17  Νοεμβρίου  2011

Κατάθεση πρότασης συζητήσεως θέματος για την επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Κύριε Δήμαρχε / Κυρία πρόεδρος
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι του Δ.Σ

Εκδόθηκαν οι εγκύκλιοι για την εργασιακή εφεδρεία στους Δήμους που έστειλε η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου. Μάλιστα εκβιάζουν τους εργαζόμενους ότι αν δεν δηλώσουν την προϋπηρεσία τους δε θα υπολογιστεί στη σύνταξη μελλοντικά.

Είναι προσπάθεια της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους ώστε να παραδοθούν μονοί τους στους σχεδιασμούς της Λυκοσυμμαχίας. Καταγγέλλουμε αυτή την πολιτική της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου και καλούμε την Δημοτική αρχή να μην εκδώσει καμία λίστα με εργαζόμενους που σύμφωνα με τον νόμο 4024-2011 πρέπει να εκδιωχτούν από την δουλεία τους, γιατί αυτή θα αξιοποιηθεί για να βγουν στην εφεδρεία.

Καλούμε τέλος την Δημοτική αρχή να φέρει έγκαιρα, (στην συνεδρίαση που επίκειται) το μεγάλο αυτό ζήτημα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ικαρίας

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ
www.lsikarias.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια: