Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ Π.Ε.Κ. ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ


Η διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου (www.pek-mit.gr) εκφράζει την αλληλεγγύη της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων του νησιού μας στους απεργούς της  ελληνικής χαλυβουργίας των οποίων τον αγώνα «παρακολουθεί από την πρώτη μέρα».

Στο Δελτίο Τύπου με το οποίο στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους απεργούς αναφέρει ότι η εργοδοσία τους πίστευε ότι με την τρομοκρατία από τη μια και την αποσιώπηση του αγώνα τους από τα ΜΜΕ θα τους απομόνωνε από την υπόλοιπη εργατική τάξη της χώρας μας και την Παγκόσμια Εργατική Τάξη.

«Δεν υπολόγισαν όμως ότι υπάρχει το ΠΑΜΕ. Δεν υπολόγισαν στην ταξική αλληλεγγύη, στο ταξικό μίσος των εργατών, απέναντι σ’ αυτούς, που για τα κέρδη τους βάζουν καθημερινά σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των εργατών.

Συνάδελφοι, συναγωνιστές, σύντροφοι, συνεχίστε, ο αγώνας σας είναι αγώνας δικός μας. Η καρδιά της Εργατικής Τάξης χτυπάει στη Χαλυβουργία. Η νίκη θα είναι και δική μας, θα είναι νίκη της εργατικής τάξης.

Η διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου (www.pek-mit.gr) θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να εκπληρώσει το καθήκον, την ταξική αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους χαλυβουργούς.

Στις συνειδήσεις όλων μας είσαστε νικητές! Είμαστε νικητές!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: