Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ: ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟ (βίντεο)

Μια ενδιαφέρουσα πολιτική συζήτηση που διήρκησε μέχρι τις σημερινές πρώτες πρωινές ώρες έγινε στα τηλεοπτικά πλατό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και στην εκπομπή του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι αρκετά μεγάλο (διαρκεί σχεδόν 24 λεπτά) αλλά θα προτείναμε στους αναγνώστες μας να το παρακολουθήσουν.

Πέρα απ’ τις θέσεις που διατυπώνει το στέλεχος του ΚΚΕ, Θ. Παφίλης το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στον διάλογο που είχε με το στέλεχος του Σύριζα Δ. Παπαδημούλη και στην απάντηση (;) που έλαβε στην ερώτησή του αν στην πρόταση νόμου που θα φέρει το ΚΚΕ στην βουλή που θα προκύψει μετά τις εκλογές στις 17 Ιούνη με την οποία θα ζητά την κατάργηση του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο Σύριζα θα την ψηφίσει.

Θα μπορούσαμε να γράφουμε πολλά για την συγκεκριμένη συζήτηση. Προτιμάμε όμως όσοι παρακολουθήσουν το βίντεο που αναρτούμε να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.
αναδημοσίευση από "Βαθύ Κόκκινο"

Ακούστε ακόμη (στο 13.10 λεπτό) ποιο ήταν το κόμμα που κατέθεσε πρόταση για ονομαστική ψηφοφορία τότε που ψηφιζόταν τα μνημόνια και έτσι τώρα ξέρουμε ποιοι ψήφισαν υπέρ ή κατά των μνημονίων (σημείωση: η ονομαστική ψηφοφορία δεν μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε κόμμα αλλά πρέπει να έχει πάνω από ορισμένο αριθμό βουλευτών).
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: