Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΧΙΟΣ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ (Βίντεο)

Περιοδεία πραγματοποιήθηκε χθες στο νησί μας από τον Σάββα Τσιμπόγλου ενόψει των εκλογών.


Ο Σάββας Τσιμπόγλου, είναι Ναυτεργάτης– πρόεδρος της ΠΕΜΕΝ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτή του Κόμματος στην Α' Πειραιά. Μέλη και στελέχη από τη ΝΕ Χίου του ΚΚΕ συνόδευσαν το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, που συζήτησε για τα φλέγοντα ζητήματα της υγείας με τους εργαζόμενους στο ΙΚΑ και το Νοσοκομείο. Επίσης συνάντηση είχε με τους σπουδαστές και εκπαιδευτικούς της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ).
Η περιοδεία του Σάββα Τσιμπόγλου, συνεχίστηκε με τους εργαζόμενους στην πυροσβεστική, στα καφενεία της αγοράς και τα μαγαζιά της Απλωταριάς μέχρι τη 1:15 μ.μ. όπου παραχώρησε συνέντευξη τύπου ενώ στις 9 μ.μ. μίλησε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Χίο στην είσοδο της Απλωταριάς. Τη συγκέντρωση άνοιξε ο υποψήφιος και επικεφαλής με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Χίο Γιάννης Ζωφός.


Κατά την παρουσία του στη Χίο, τονίστηκε η ανάγκη υπερψήφισης του ΚΚΕ γιατί την επόμενη μέρα οι εργαζόμενοι και ο λαός μας πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι, ό,τι κυβέρνηση κι αν προκύψει στις 18 Ιούνη, αφού όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ τρέφουν ψεύτικες ελπίδες και αυταπάτες ότι μπορεί ο λαός να ζει καλά στο πλαίσιο της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
Ακολουθούν τα βίντεο από τη  συνέντευξη τύπου καθώς και την κεντρική ομιλία του στελέχους του ΚΚΕ.


πηγή: ΝΕ Χίου του ΚΚΕ "Φώτης Αγγουλές" (www.fotis-agoules.blogspot.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια: