Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

PASTORS FOR PEACE CARAVAN

Καθ' οδόν προς την Κούβα βρίσκεται το 23ο καραβάνι φιλίας των «Παστόρων για την Ειρήνη» μεταφέροντας ανθρωπιστικό υλικό για να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν τον κουβανικό λαό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των «Παστόρων για την Ειρήνη», το Καραβάνι έχει ήδη περάσει από το Σικάγο, το Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνιας και το Μπλούμινγκτον της Ιντιάνα, ενώ αναμένεται να περάσει από 90 πόλεις των ΗΠΑ και να φτάσει στις 19 Ιούλη στο Τέξας για να περάσει τα σύνορα προς το Μεξικό και στη συνέχεια στην Κούβα. Οι συμμετέχοντες αξιοποιούν αυτή την δράση επίσης για να αναδείξουν τις αρνητικές συνέπειες που έχει η επιβολή του απάνθρωπου αποκλεισμού των ΗΠΑ προς την Κούβα.

Ως τώρα έχουν ήδη συγκεντρωθεί 100 τόνοι βοήθειας, κυρίως υπολογιστές, φάρμακα, υλικό για σχολεία και ιατρικός εξοπλισμός. Στο 23ο Καραβάνι Φιλίας παίρνουν μέρος 60 φίλοι της Κούβας από τον Καναδά, τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, τη Βρετανία και το Μεξικό. Υπενθυμίζεται πως το Καραβάνι Φιλίας και Αλληλεγγύης διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 1992 από τους «Πάστορες για την Ειρήνη» στις ΗΠΑ.
 
Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα των IFCO / Pastors for Peace (www.ifconews.org): The US-Cuba Friendshipment Caravan is almost on its way to Cuba!


But it can't happen without your support. Come and join these activities in the New York Area:

1. Boxing, Labeling, Manifesting this year's humanitarian aid
Saturday June 30th at 9am
97th Ave bet. 149th and 150th St.
Jamaica, Queens

2. Loading the Aid onto the Caravan vehicles
Tuesday July 3rd at 10am
97th Ave bet. 149th and 150th St.
Jamaica, Queens

3. Party and Celebrate to Send Off the 23rd Caravan
Thursday July 5th at 6pm
MLK Auditorium @ SEIU 1199
310 W. 43rd St corner of 8th Ave
There will be music, food, a presentation and just good times

For more information on how to support, join the caravan or make a donation contact:
IFCO/Pastors for Peace
212-926-5757 * info at ifconews.org

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: