Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Συμπαράσταση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στον αγώνα των ΑμΕΑ

Τη συμπαράστασή του στον αγώνα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκης εκφράζει η διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση που διοργανώνει η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑΜΕΑ Βορείου Αιγαίου, την Πέμπτη 11 Απρίλη στις 11 το πρωί στο υποκατάστημα του ΕΟΠΥΥ, με αφορμή την παρουσία στο νησί κλιμακίου του Κέντρου Ελέγχου και Πιστοποίησης Αναπηρίας.
 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου έχει ως εξής:
 
Με αφορμή τις κινητοποιήσεις της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμΕΑ Βορείου Αιγαίου, η διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου για ακόμη μια φορά θέλει να εκφράσει, την συμπαράσταση και συμπαράταξη στον αγώνα των συναδέλφων που δίνουν μάχη για το αυτονόητο.
 
Δίνουν και δίνουμε τη μάχη να ανταποκριθεί η πολιτεία στις υποχρεώσεις που έχει απέναντι στους συνανθρώπους μας, που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις. Των συνανθρώπων μας που σαν κοινωνία έχουμε χρέος να τους στηρίξουμε και να τους προστατεύσουμε από κάθε ρατσιστικό φαινόμενο.
 
Η διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στηρίζει ενεργά τον αγώνα της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμΕΑ Βορείου Αιγαίου και των Συλλόγων των ΑμΕΑ.
 
Θεωρούμε απαράδεκτο να σέρνονται στις ουρές και να ταλαιπωρούνται άτομα που αποδεδειγμένα πάσχουν από μακροχρόνιες παθήσεις, για να πάρουν αυτό το πενιχρό επίδομα που είναι ντροπή της κοινωνίας μας και να κρέμεται πάνω από το κεφάλι των συναδέλφων η απειλή της κατάργησης αυτού του επιδόματος, και να χρησιμοποιείται η Επιτροπή του ΚΕ.Π.Α για το παραπέρα πετσόκομμα των ατόμων που το λαμβάνουν.
 
Καλούμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες της Λέσβου, αλλά και όλου του Β.Α. Αιγαίου να στηρίξουν και να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.
 
· Κάτω τα χέρια από τις αναπηρικές συντάξεις και τα επιδόματα των ΑμΕΑ!
· Κανένας χωρίς τα αναγκαία φάρμακα και θεραπείες!
· Επιστροφή των μισθών και των συντάξεων στο προ των περικοπών επίπεδο.
· Να καταβάλλεται κανονικά η σύνταξη και το επίδομα αναπηρίας για όσο με ευθύνη του κράτους καθυστερούν να εξεταστούν από τα ΚΕ.Π.Α.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: