Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Συλλαλητήριο 31 Μάρτη - 7:30 μ.μ. Πλατεία Σαπφούς

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 7.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ, ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ 48ης ΑΠΕΡΓΙΑΣ
ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Το τελικό νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό, που έχει την πλήρη στήριξη του κεφαλαίου, των μεγαλοεργοδοτών, των μονοπωλίων, έρχεται τις επόμενες μέρες και περιέχει χειρότερους όρους από το αρχικό σχέδιο. Διαλύει ότι έχει απομείνει από τον κοινωνικό χαρακτήρα της Ασφάλισης, καταδικάζει τους νέους και τις νέες, τσακίζει νυν και μελλοντικούς συνταξιούχους, αφορά όλους τους εργαζόμενους, δεν εξαιρεί κανένα κλάδο!

Συντάξεις πείνας της τάξης των 300 και 400 ευρώ, δουλειά μέχρι τα 67, κατάργηση του ΕΚΑΣ που σε συνάρτηση με τους νέους φόρους, τη νέα φοροληστρική επιδρομή συνθέτουν το νέο πακέτο της κυβέρνησης για τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους μικρομεσαίους αγρότες, τους επαγγελματοβιοτέχνες.

Στην επίθεση αυτή που εξαπολύει κυβέρνηση, Ε.Ε, κεφάλαιο βάζουμε μπροστά το δίκιο μας. Απαντάμε με μαζικοποίηση, ενίσχυση και εντατικοποίηση των αγώνων μας, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς. Δεν δεχόμαστε να ζούμε με τα ψίχουλα, με τα ελάχιστα! Διεκδικούμε να ζούμε όπως μας αξίζει με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.


Κανένας εργαζόμενος να μην εγκλωβιστεί, να μην παρασυρθεί από τα λόγια της Κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων. Είναι αυτοί οι ίδιοι που με τις αποφάσεις τους στηρίζουν το αιματοκύλισμα των λαών, στηρίζουν και συμμετέχουν ενεργά στους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε, συμμετέχουν στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που είναι αυτές που γεννούν την προσφυγιά. Την ίδια ώρα φέρνουν το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο με πρόσχημα το προσφυγικό. Εξελίξεις πραγματικά επικίνδυνες για το λαό!! Σ’ αυτή την συνεχόμενη επίθεση του κεφαλαίου, οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά πρέπει να απαντήσουν με δυνάμωμα του αγώνα, να διεκδικήσουν, να απομονώσουν τον κυβερνητικό – εργοδοτικό συνδικαλισμό που βάζει πλάτη στα μονοπώλια, στους εργοδότες και υπονομεύει την αγωνιστική διάθεση.

Εδώ και τώρα, δράση για να μην περάσει η επίθεση στη ζωή μας!
Καμία αναμονή! Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας!
Έχουμε τη δύναμη και στήνουμε μπλόκο αντίστασης
στα σχέδια της κυβέρνησης και του κεφαλαίου.
Έχουμε τη δύναμη να φέρουμε τα πάνω κάτω

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
http://peklesvou.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: