Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό Λάρισας

ΑΒΡΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ:
Γραμματέας της Α.Ε. Ελασσόνας. Οδοντίατρος, μέλος του Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου. Υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και σήμερα δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ελασσόνας. Επικεφαλής της Λαϊκής Επιτροπής στην Ελασσόνα. Γραμματέας της Α.Ε. Ελασσόνας του ΚΚΕ.

ΓΑΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑ:
Μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Δικηγόρος, απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ):
Επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Υπεύθυνη στο εργαστήριο Ακτινοφυσικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Διετέλεσε μέλος της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Μέλος της Επιτροπής Ειρήνης, με δράση στο κίνημα κατά των ναρκωτικών. Συμμετέχει ως ειδικός επιστήμονας σε πολλές ιατρικές αποστολές του ΟΗΕ σε χώρες του τρίτου κόσμου.

ΚΑΜΑΚΑ ΕΙΡΗΝΗ:
Μέλος της Α.Ε. Εργατών, απόφοιτη του τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων του ΤΕΙ Λάρισας. Άνεργη, μέλος της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων στις ιδιωτικές κλινικές και τα ιατρικά εργαστήρια.

ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
Μέλος της Ν.Ε. Λάρισας του ΚΚΕ. Γιατρός - Πνευμονολόγος, Επιμελητής Α’ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Ν. Λάρισας και δημοτικός Σύμβουλος στο δήμο Λαρισαίων απ’ το 2002. Ήταν υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΜΑΡΟΥΔΑΣ ΡΙΖΟΣ:
Μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας του ΚΚΕ και του τμήματος Αγροτικής Οικονομίας της Κ.Ε. του ΚΚΕ. Αγρότης, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ. Δημοτικός Σύμβουλος Αγιάς, ήταν υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΜΟΛΟΧΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ:
Εκπαιδευτικός-φιλόλογος στην ιδιωτική εκπαίδευση, δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Φαρσάλων. Ήταν υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Επικεφαλής της Γραμματείας του ΠΑΜΕ στα Φάρσαλα.

ΜΠΑΝΤΟΓΙΑΣ ΝΙΚΟΣ:
Αγρότης, δημοτικός Σύμβουλος Τυρνάβου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου και μέλος της διοίκησης της ΕΟΑΣΝΛ.

ΣΚΟΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ:
Γραμματέας της Α.Ε. Εργατών. Ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

ΤΣΙΑΠΛΕΣ ΤΑΣΟΣ:
Μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ. Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. Συμμετέχει στην Πανελλαδική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, επικεφαλής της Γραμματείας του ΠΑΜΕ στο νομό Λάρισας και της Λαϊκής Επιτροπής του νομού.

ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΑΝΕΤΑ:
Μέλος της Α.Ε. Ελασσόνας. Αγρότισσα, στην Καλλιθέα Ελασσόνας, επικεφαλής της ομάδας της Ένωσης Γυναικών (ΟΓΕ) Ελασσόνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: