Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΧΙΟ

Σε εκδήλωση της ΝΕ Χίου του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 19/4/2012, η παρουσίαση της πρότασης διεξόδου του Κόμματος από την καπιταλιστική κρίση καθώς και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου στο νομό, των 4 υποψηφίων του ΚΚΕ για τις επερχόμενες εκλογές.
Την εισήγηση έκανε η Γραμματέας της ΝΕ Χίου του ΚΚΕ, Μαρίνα Κυριάκου όπου τονίστηκε η αναγκαιότητα οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα να καταψηφίσουν μαζικά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ αλλά και τα κόμματα δορυφόρους τους με ταυτόχρονη υπερψήφιση του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ είναι η μόνη εγγύηση για τους αγώνες που έρχονται, στην προοπτική ενός άλλου δρόμου ανάπτυξης με αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους,με λαϊκή εξουσία.
Το λόγο πήραν κατά σειρά οι υποψήφιοι, Γιάννης Ζωφός, που κύρια στάθηκε στο πως η κρίση εκφράζεται στο νησί, ο Μιχαλιάδης Γιάννης, με ιδιαίτερη αναφορά στο ταξικό ναυτεργατικό κίνημα, η Παμπουρτζή Ξένια, που αναφέρθηκε στις Γυναίκες, τους νέους επιστήμονες, τη νεολαία και ο Τσίγκος Στέφανος, που αναφέρθηκε στα ζητήματα της Παιδείας. Όλοι τους υπερθεμάτισαν για την αναγκαιότητα στήριξης του ΚΚΕ ως μονόδρομο για τα λαϊκά συμφέροντα.
Ακολούθησε πλήθος ερωτήσεων προς τη Γραμματέα της ΝΕ που αφορούσαν την πολιτική και τη θέση του ΚΚΕ.
ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΧΙΟ
ΖΩΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Συνταξιούχος
ΜΙΧΑΛΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ναυτεργάτης, Μέλος του ΔΣ Σωματείων Μαγείρων ΕΝ
ΠΑΠΟΥΡΤΖΗ - ΞΥΛΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΞΕΝΙΑ)
Δικηγόρος
ΤΣΙΓΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Δάσκαλος, Μέλος του ΔΣ Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου


ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: