Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ειδική ιστοσελίδα (εκλογές 2012) για τις ερχόμενες εκλογές υπάρχει εδώ και λίγες μέρες στον ιστοτόπο του «Ριζοσπάστη», στο www.rizospastis.gr. Η ιστοσελίδα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την πολιτική ζύμωση που πραγματοποιούν μπροστά στις εκλογές οι κομμουνιστές, οι οπαδοί και φίλοι του ΚΚΕ, αλλά και για να βρει απαντήσεις κάθε άνθρωπος που διερευνά την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ και πώς απαντά στις επιθέσεις και τις αιχμές των άλλων κομμάτων. Η ιστοσελίδα ενημερώνεται καθημερινά με πολλά από τα δημοσιεύματα και σχόλια που εξοπλίζουν με απαντήσεις σε ερωτήματα που είναι στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης.
Σ' αυτήν μπορεί να βρει κανείς συγκεντρωμένα σε ένα μέρος δημοσιεύματα που απαντούν σε ερωτήματα όπως: «Το ΚΚΕ τα παραπέμπει όλα στη λαϊκή εξουσία;», «Γιατί θέλουν "ενότητα της αριστεράς";» και «Γιατί το ΚΚΕ δε στηρίζει μια "κυβέρνηση της αριστεράς";», «Είναι λύση η "αναδιαπραγμάτευση" του μνημονίου;», «Είναι "αντισυστημική" η "Χρυσή Αυγή";», «Είναι όλα τα κόμματα ίδια;». Και ακόμα κείμενα που απευθύνονται ειδικότερα στη νεολαία και εξηγούν γιατί «Δεν είναι "όλοι ίδιοι"», γιατί «Η αποχή δεν τους τιμωρεί», γιατί «Θέλουν τους νέους εκτός δράσης», γιατί οι νέοι πρέπει να σταθούν «Κόντρα σε κάθε εξάρτηση».
Διαθέτει ακόμη επιλεγμένα δημοσιεύματα από ομιλίες και συνεντεύξεις της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, και επιλεγμένες αναλύσεις συντακτών του «Ριζοσπάστη». Στην ιστοσελίδα υπάρχουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας, προεκλογικά υλικά (φυλλάδια, μπροσούρες κτλ.) σε μορφή αρχείων PDF και σύνδεσμος προς την ειδική ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε πού ψηφίζεις», για να βρει ο κάθε ψηφοφόρος το εκλογικό τμήμα όπου θα ψηφίσει.
Η πλοήγηση προς την εκλογική ιστοσελίδα γίνεται μέσω του εικονιδίου «Βουλευτικές εκλογές 2012» στη δεξιά πλευρά οποιασδήποτε σελίδας του www.rizospastis.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: