Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στον Έβρο.

ΓΚΑΤΖΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ:
Εκπαιδευτικός από την Κορνοφωλιά Σουφλίου. Έχει πλούσια πολιτική και συνδικαλιστική δράση στο Βόρειο Έβρο. Επί σειρά ετών ήταν εκλεγμένος στο ΔΣ του Διδασκαλικού Συλλόγου Ορεστιάδας. Στις τελευταίες δημοτικές – περιφερειακές εκλογές εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ορεστιάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν.Μακ. – Θράκης του ΚΚΕ.

ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ:
Γιατρός από την Αλεξανδρούπολη με μεγάλη πολιτική και συνδικαλιστική δράση. Είναι πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θράκης. Από το 2002 μέχρι σήμερα εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος με τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ. Είναι μέλος της ΝΕ Έβρου του ΚΚΕ.

ΔΡΑΜΑΝΙΔΟΥ ΝΙΚΗ:
Καθηγήτρια, φιλόλογος από την Αλεξανδρούπολη. Γραμματέας του ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ Έβρου και της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Δραστηριοποιείται επί χρόνια στο χώρο της τοπικής διοίκησης. Είναι μέλος της ΝΕ Έβρου του ΚΚΕ.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ:
Αγρότης από τη Ν. Βύσσα Ορεστιάδας. Πρωτοπόρος στο αγροτοσυνδικαλιστικό κίνημα, στα μπλόκα των αγροτών. Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ν. Βύσσας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου. Είναι μέλος της ΝΕ Έβρου του ΚΚΕ.

ΣΙΣΚΟΥ ΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ:
Λογοθεραπεύτρια, ιδιωτική υπάλληλος από την Αλεξανδρούπολη. Εκλεγμένη στο ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης. Είναι μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Αν. Μακ. – Θράκης της ΚΝΕ.

ΤΡΕΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ:
Γεωπόνος – ελεύθερος επαγγελματίας. Ανέπτυξε μεγάλη πολιτική και μαζική δράση στο κίνημα. Επί χρόνια ήταν εκλεγμένος Νομαρχιακός Σύμβουλος και σήμερα είναι εκλεγμένος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αν. Μακ. – Θράκης με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν.Μακ. – Θράκης του ΚΚΕ.

αναδημοσίευση από το www.kkeorganosiorestiadas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: