Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΡΑΜΑΣ:


ΜΗΤΡΟΥ ΓΕΩΡΓΟΣ
Είναι γραμματέας της ΝΕ Δράμας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Δράμας. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας από τον Ξηροπόταμο και είναι 37 χρονών.
ΜΠΙΜΠΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Είναι αυτοαπασχολούμενος και επικεφαλής της τοπικής γραμματείας της Πανελλήνιας Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης των ΕΒΕ από τη Χωριστή και είναι 49 χρονών, παντρεμένος με δυο παιδιά.
ΠΙΚΗ – ΜΠΑΜΠΛΑ ΣΤΕΛΛΑ
Είναι συνταξιούχος φιλόλογος, μέλος της Οργάνωσης Γυναικών Ελλάδας και ιδρυτικό μέλος του τοπικού παραρτήματος της επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη. Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Είναι αγρότης, συνδικαλιστής, πρώην γραμματέας της ΝΕ Δράμας του ΚΚΕ, για την περίοδο 1991-92 και από το 1994 έως το 2007. Διατέλεσε μέλος διοικήσεως σε συλλόγους, αντιπρόεδρος στην πρώην κοινότητα Αργυρούπολης και από το 2003 έως το 2010 νομαρχιακός σύμβουλος Δράμας. Είναι 53 χρόνων, παντρεμένος με δυο παιδιά.
ΧΑΡΠΑΝΤΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Είναι εργάτης, μέλος της τοπικής γραμματείας του ΠΑΜΕ, πρόεδρος του Σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων και εμποροϋπαλλήλων Νομού Δράμας, πρώην μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου και της Ομοσπονδίας Ιματισμού Δέρματος. Είναι 53 χρόνων, παντρεμένος με τρία παιδιά.

πηγή: godrama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: