Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

Τελικά έχω μια απορία και αναζητώ απάντηση αλλά δυστυχώς δε βρίσκω, μάλλον γιατί σταμάτησαν να μας τροφοδοτούν με αλήθειες τα ΜΜΕ.
Βλέπετε, δεν είναι ΚΚΕ για να ασχολούνται για τα οικονομικά του και με τις "απολύσεις" στον Ριζοσπάστη.
 
Μέρες που είναι λοιπόν, προσπαθώ να βρω απαντήσεις στον "σταυρό του μαρτυρίου" που σηκώνει το "κίνημα":
 
Το έλλειμμα στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ είναι 110 εκ. ΕΥΡΩ  όπως υποστηρίζει ο πρώην σωτήρας της χώρας ή 116,5 εκ. ΕΥΡΩ όπως λέει ένας από τους νυν σωτήρες της χώρας;
 
Γιατί αυτό είναι το θέμα, η διαφορά των 6,5 εκ. ΕΥΡΩ, και όχι ότι υπάρχει έλλειμμα.
 
Αναρωτιέμαι:
- Γιατί δεν φώναξαν στη συζήτηση και τον πρώην κολλητό ενός άλλου "επιφανούς ανδρός" της παράταξης, τoν Τσουκάτο, για να τους μιλήσει για το τουλάχιστον 1 εκ. ΕΥΡΩ που πήγε στα ταμεία του "κινήματος";
- Αναζητώ σχετική απάντηση και από τον κ. Πάγκαλο, μή τυχόν ευθύνομαι και εγώ γιατί τα έφαγα μαζί με όλους αυτούς τα περίπου 100 εκ. ΕΥΡΩ, πέντε πάνω -  πέντε κάτω δεν χάλασε και ο κόσμος.
- Μήπως μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή την "συντροφική" συζήτηση - αναζήτηση και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ; (πρώην και νυν).
- Κατανοώ ότι η επικοινωνία με τον Άκη Τζοχατζόπουλο δεν είναι εφικτή, μετά από τον εγκλεισμό του, ίσως όμως μια ακόμα προσπάθεια επικοινωνίας δεν θα έβλαπτε και μάλιστα θα έδινε πληροφορίες αν κάποια από τα ποσά των "πριμ" για τα υποβρύχια που έλαβε κατέληξαν στο ταμείο του "κινήματος" ως οικονομική ενίσχυση.
 
 
 
Aristeri Poria
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: