Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ISKRA ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ "ΕΝΟΤΗΤΑ" ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ... photoshop

Όταν η πραγματικότητα δε συμφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Κι αυτό ισχύει για όλα. Πρόσφατα, γράφαμε για την αλλοίωση φωτογραφιών από πρωτοβουλίες του ΚΚΕ με διεθνή απήχηση. Σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις εκδηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ σε χώρες του εξωτερικού, αυτές προπαγανδίστηκαν με αφίσες όπου δέσποζαν φωτογραφίες του πανό που είχε αναρτήσει το ΚΚΕ στην Ακρόπολη, έλειπε όμως η υπογραφή «ΚΚΕ» και το σφυροδρέπανο. Σωστή καπηλεία, δηλαδή.
 
Αυτή τη φορά θύμα του ΣΥΡΙΖΑίικου «φώτοσοπ» έπεσε γνωστό χαρακτικό του Τάσσου Αλεβίζου, που απεικονίζει διαδηλωτές με υψωμένες ελληνικές και κόκκινες σημαίες με σφυροδρέπανο. Στην ιστοσελίδα του Π. Λαφαζάνη, αναρτήθηκε η εικόνα, μόνο που απ' τις σημαίες που κρατούν οι διαδηλωτές έχουν εξαφανιστεί τα σφυροδρέπανα (βλέπε σε αντιπαραβολή την πρωτότυπη και τη δημοσιευμένη εικόνα)!
 
 
 
Τους το 'παμε κι άλλη φορά, δεν είναι ό,τι καλύτερο να σουλατσάρουν με κλεμμένες ταυτότητες και διαβατήρια. Πόσο μάλλον όταν αυτά φωνάζουν από μακριά ότι είναι κλοπιμαία.
 
 
 

2 σχόλια:

stergios είπε...

Τελικά είναι να απορεί κανείς. Πως φεύγουν και αυτά τασφυροδρέπανα τέλοςπάντων και δεν κάθονται στη θέση τους!!! σαν δογματικά μου φαίνονται, δεν μπορούν να ανεχθούν αναθεωρητές, αυτό θα... είναι!!!

Ανώνυμος είπε...

σιγά τη κλοπή !