Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Η Νίκη Τσιριγώτη υποψήφια δήμαρχος Λέσβου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση-συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσαν οι Τομείς Πόλης και Υπαίθρου Λέσβου του ΚΚΕ, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη μάχη των Ευρωεκλογών, τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές», με ομιλητή τον Βασίλη Αμπελογιάννη, μέλος της Κομματικής Επιτροπής Αιγαίου.
 
 
Επίσης, έγινε και η παρουσίαση των επικεφαλής των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Δήμο Λέσβου.
 
Υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου θα είναι ο Στρατής Κόρακας, οικονομολόγος. Από το 1985 έως το 1999 ήταν βουλευτής Λέσβου του ΚΕΚ και από το 1999 έως το 2004 ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Ηταν επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ για το Δήμο Μυτιλήνης το 2006, ενώ το 2010 ήταν επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και είναι Περιφερειακός Σύμβουλος σήμερα.
 
Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λέσβου: Ηρακλής Κουντουρέλλης, διευθυντής στο τμήμα Πολιτισμού της ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, αντιπρόεδρος στο σωματείο Γραμματείας Αιγαίου.
 
Υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου: Νίκη Τσιριγώτη. Γεννήθηκε το 1987, δικηγόρος, μέλος της ΤΕ Πόλης Λέσβου του ΚΚΕ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: