Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΣΥ Λέσβου: Μαζικό και μαχητικό συλλαλητήριο αγροτών (ΦΩΤΟ)

 
 
 
Μαζικό και μαχητικό το παλλεσβιακό παναγροτικό συλλαλητήριο που διοργάνωσε σήμερα Τρίτη 11 Φλεβάρη, το πρωί, η Τοπική Γραμματεία Λέσβου της ΠΑΣΥ στη πόλη της Μυτιλήνης.
 
Στη συγκέντρωση μίλησε ο Δημήτρης Στεφανής, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αγιάσου, ενώ χαιρέτισαν μέλη του ΠΑΜΕ, της ΟΓΕ και διαβάστηκε το ψήφισμα της ΠΑΣΥ.
 
Ακολούθησε πορεία η οποία κατέληξε στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής όπου και κατατέθηκε το ψήφισμα.
 
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε ο Στρατής Κόρακας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, ο Ηρακλής Κουντουρέλλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λέσβου, και η Νίκη Τσιριγώτη, υποψήφια Δήμαρχος Λέσβου με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
 
 
Η Γενική Συνέλευση των αγροτών της Λέσβου που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου, αποφάσισε την κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων.
 
Συγκεκριμένα καλεί τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής σε συγκέντρωση στη Λάρσο τη Δευτέρα 17 Φλεβάρη στις 11:30 το πρωί και σε Γενική Συνέλευση για την περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα.
 
«Η αγροτιά του τόπου μας κάνει δική της υπόθεση την επιτυχία του νέου συλλαλητηρίου», διατράνωσαν οι διοργανωτές.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: