Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ σε Περιφέρειες και κεντρικούς Δήμους της χώρας

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
Περιφερειάρχης:
Κόρακας Στρατής, Οικονομολόγος
Αντιπεριφερειάρχες
Λέσβου: Κουντουρέλλης Ηρακλής, Δ/ντής στο τμήμα Πολιτισμού της Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Αντιπρόεδρος στο Σωματείο Γραμματείας Αιγαίου.
Χίος: Αμπαζής Γιώργος, Δάσκαλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων, Πρόεδρος Νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ Χίου.
Σάμος - Ικαρία: Δράκος Αντώνης, Συνταξιούχος της ΔΕΗ, Μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Σάμου του ΚΚΕ
 
 
(...) Σήμερα δίνουμε στη δημοσιότητα τους υποψήφιους περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες, καθώς και τους υποψήφιους δημάρχους σε όλους τους βασικούς δήμους της χώρας.
Πρόκειται για αγωνιστές της ζωής, με ενεργό συμμετοχή σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, από τον επιστημονικό, καλλιτεχνικό, αθλητικό χώρο, μέσα από το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, το κίνημα των αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων, τα κινήματα των γυναικών, των φοιτητών και σπουδαστών. Αγωνιστές δραστήριοι μέσα στα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια, μέσα στη Βουλή, παντού όπου μπορούν να προσφέρουν για την ανακούφιση των εργαζομένων, για την ανάπτυξη της αλληλεγγύης, της προβολής των αιτημάτων, της οργάνωσης της λαϊκής πάλης.
Είναι ονόματα που έχουν αφήσει παρακαταθήκη αγώνων και προσφοράς για το καλό του λαού και της νεολαίας της πατρίδας μας.
 
Ο βουλευτής Επικρατείας Θανάσης Παφίλης για την Περιφέρεια Αττικής, με αντιπεριφερειάρχες τον γραμματέα της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Γιώργο Μαυρίκο, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Γιώργο Πέρρο, τον περιφερειακό σύμβουλο ναυτεργάτη, Γιάννη Μανουσογιαννάκη, το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Γιάννη Πρωτούλη, την περιφερειακή σύμβουλο, τραπεζοϋπάλληλο Αλεξάνδρα Μπαλού, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Δήμο Κουμπούρη, τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου Συρίγο Βάλσαμο και τον αρχιτέκτονα Πειραιώτη Κώστα Τζατζάνη.
 
Για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο περιφερειακός σύμβουλος καθηγητής Πανεπιστημίου Γιάννης Ζιώγας.
 
Στη Θεσσαλία ο περιφερειακός σύμβουλος, αγρότης Βαγγέλης Μπούτας.
Στη Δυτική Στερεά ο περιφερειακός σύμβουλος, βουλευτής Νίκος Καραθανασόπουλος. Στη Στερεά το μέλος του ΠΓ Γιώργος Μαρίνος.
Στην Κρήτη ο περιφερειακός σύμβουλος, πολιτικός μηχανικός Στέλιος Ορφανός.
Στην Ήπειρο η δικηγόρος Όλυ Τσουμάνη.
Στην Πελοπόννησο ο περιφερειακός σύμβουλος, εφοριακός Νίκος Γόντικας.
Στην Αν. Μακεδονία - Θράκη ο περιφερειακός σύμβουλος, γεωπόνος Χρήστος Τρέλλης. Στη Δυτ. Μακεδονία ο δικηγόρος Γιάννης Βήττας.
Στα Ιόνια ο περιφερειακός σύμβουλος, γιατρός, από την Κέρκυρα, Θόδωρος Γουλής.
Στο Βόρειο Αιγαίο ο περιφερειακός σύμβουλος, οικονομολόγος, από τη Λέσβο, Στρατής Κόρακας.
Στο Νότιο Αιγαίο η περιφερειακή σύμβουλος, ηθοποιός Λίλα Καφαντάρη.
 
Επίσης:
 
Για το Δήμο ΑΘΗΝΑΣ: Τον επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης", δημοτικό σύμβουλο Αθήνας και μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ Νίκο Σοφιανό.
Στο Δήμο ΠΕΙΡΑΙΑ: Την Ελπίδα Παντελάκη, δημοτική σύμβουλο Πειραιά, υπεύθυνη του Τμήματος Δημοτικής και Περιφερειακής Διοίκησης της ΚΕ του ΚΚΕ.
Στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τον δημοτικό σύμβουλο, εκπαιδευτικό Γιάννη Δελή.
Για το Δήμο ΠΑΤΡΑΣ: Τον δημοτικό σύμβουλο, γιατρό, Κώστα Πελετίδη.
Για τη ΛΑΡΙΣΑ: Τον γιατρό, βουλευτή Γιώργο Λαμπρούλη.
Για το ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Τον δημοτικό σύμβουλο Μανώλη Συντιχάκη.
Για το Δήμο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Τον δημοτικό σύμβουλο, ηλεκτρολόγο Δημήτρη Τασιούλα.
 
Όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τη νίκη των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές, που το ψηφοδέλτιο θα το ανακοινώσουμε αργότερα σε ξεχωριστή εκδήλωση, και στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" σε όλους τους δήμους και τις περιφέρειες.
 
Σας καλούμε όλους και όλες να συστρατευθείτε σε αυτόν τον αγώνα!
 
Για να γίνει ισχυρός ο λαός με ισχυρό ΚΚΕ μπροστά. Και στο Ευρωκοινοβούλιο και στα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια όλης της χώρας.
Έτσι μόνο θα ανοίξει ο δρόμος για να σπάσουμε οριστικά τα δεσμά των μονοπωλίων, των μεγάλων συμφερόντων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να μπορέσει ο λαός μας ελεύθερα να δημιουργήσει και να μεγαλουργήσει».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: