Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Με ανοίγματα σε πρόσωπα που προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους αλλά έχουν στρατευτεί στους κοινωνικούς αγώνες μαζί με τα στελέχη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του Κομμουνιστικού Κόμματος στην Κέρκυρα.

Ο Μπάμπης Χαραλάμπους, νυν βουλευτής και ο εκπαιδευτικός Γιάννης Μπορμπότης (μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ, μέλος τη Παγκερκυραϊκής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών, γραμματέας στον αθλητικό όμιλο Σιναράδων)  είναι οι δύο συμμετέχοντες στο συνδυασμό που είχαν κατέβει και στις εκλογές του 2009, ενώ τα υπόλοιπα τρία πρόσωπα κατεβαίνουν για πρώτη φορά στο στίβο των βουλευτικών εκλογών.

Πρόκειται για:
- τον Κώστα Παπικινό, που προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκεται κοντά στις τάξεις του ΚΚΕ ενώ συμμετείχε και στο συνδυασμό της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση στις τελευταίες δημοτικές εκλογές για το Δήμο Κέρκυρας. Ο κ. Παπικινός ασχολείται χρόνια με το συνδικαλισμό, είναι μέλος της Λαϊκής Επιτροπής του Ποταμού, μέλος του πολιτιστικού συλλόγου «ΜΠΟΡΓΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ», μέλος του συλλόγου «προστασία του ποταμιού της Κέρκυρας»,
- το Νικηφόρο Ζερβό, άνεργο ξενοδοχοϋπάλληλο απολυμένο από το Ακτή Μεσσογγή. Είναι αντιπρόεδρος του σωματείου ξενοδοχοϋπάλληλων, μέλος τη Παγκερκυραϊκής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, και δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης.
- τη Τζένη Σκέμπρη, άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλο απολυμένη από το Corfu Palace, μέλος τη Παγκερκυραϊκής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, πρόεδρος του επιστημονικού συλλόγου, μέλος του ΔΣ του ΕΣΥΝ.
πηγή: www.corfupress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: