Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ: ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ

Ελένη Γερασιμίδου Ηθοποιός, υποψήφια του ΚΚΕ στη Β' Θεσσαλονίκης
 
Θεωρώ πως είναι τώρα η στιγμή περισσότερο από άλλες φορές ν' αποφασίσει ο ψηφοφόρος να κάνει το καθοριστικό βήμα. Να τολμήσει να ενισχύσει με την ψήφο του το ΚΚΕ, το κόμμα που δεν του απέκρυψε ποτέ την αλήθεια, με στόχο να τον ξεγελάσει για να αποσπάσει την ψήφο του. Το ΚΚΕ δε ζητιανεύει και δεν εκλιπαρεί, δε ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα για την 6η του Μάη, αλλά ζητάει να δυναμώσει μαζί με το λαό για τα δύσκολα που θα προκύψουν από την επόμενη μέρα.
Οι προσκλήσεις για συμμαχίες από κόμματα αυτοαποκαλούμενα αριστερά, χωρίς κοινή δράση και πολιτική, πρέπει να αφήνουν αδιάφορο αυτόν που αμφιταλαντεύεται. Να αναλογιστεί όχι μόνο τη στάση τους πολλά χρόνια πίσω αλλά και τη λυσσαλέα επίθεσή τους στους χώρους δουλειάς, στα συνδικάτα, όπου αλλού χρειάζεται πάλη και αγώνας, όπου χρειάζεται αντεπίθεση στα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα. Αυτές οι ξαφνικές αγάπες μέσω τηλεοπτικών δηλώσεων ας αντιμετωπιστούν με σκεπτικισμό γνωρίζοντας την καθημερινή πραγματικότητα, που είναι ένας άκρατος αντικομμουνισμός. Στέκω λίγο σ' αυτό γιατί η πρόσφατη εμπειρία μας από τις εκλογές στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών κάθε άλλο παρά διάθεση για συνεργασία έδειξε. Αντίθετα - όπως συμβαίνει σε όλους τους χώρους - συνεργασίες με όλους εκτός από τις συνεπείς δυνάμεις που αγωνίζονται για το δίκιο των εργαζομένων.
Όσοι, λοιπόν, κουράστηκαν από τα ψέματα, τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, όσοι δε θέλουν να βλέπουν τη ζωή τους να ξεφτάει ολοένα, όσοι θέλουν γι' αυτούς και τα παιδιά τους ένα αξιοπρεπές μέλλον ας αποφασίσουν με την ψήφο τους στο ΚΚΕ να ανατρέψουν τη μιζέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: