Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Το ψηφοδέλτιο των αγροτών είναι κόκκινο

Σε προεκλογική συγκέντρωση στη Λουτρόπολη Θερμής μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ Δημήτρης Καραγιάννης, που αφού αναφέρθηκε διεξοδικά στους λόγους για τους οποίους ο λαός του νησιού πρέπει να στηρίξει το Κόμμα και σε αυτές τις εκλογές, ως το μοναδικό κόμμα που του είπε την αλήθεια για την ΕΕ, για την καπιταλιστική κρίση και τις συνέπειες που θα είχε για τους εργαζόμενους, τη φτωχή αγροτιά και τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους και τη νεολαία.

Απευθυνόμενος ιδιαίτερα στους αγρότες του χωριού, ανάμεσα στα άλλα τόνισε: «Η μικρομεσαία αγροτιά του νησιού μας έχει αποκτήσει πια πείρα. Γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλη φορά πού την οδήγησαν οι αντιαγροτικές πολιτικές της ΕΕ και των εκάστοτε κυβερνήσεων στην Ελλάδα. Γνωρίζει ποιος είπε την αλήθεια, ποιος αποκάλυψε το ρόλο της λυκοσυμμαχίας που λέγεται ΕΕ, όταν κάποιοι μας έταζαν ότι θα φάμε με χρυσά κουτάλια. Γνωρίζει ποιος πρωτοστάτησε στους αγώνες του αγροτικού κινήματος όλα αυτά τα χρόνια και ποιος θα είναι δίπλα του και μετά τις εκλογές, για να αποτρέψει τα χειρότερα που έρχονται.
Η μικρομεσαία αγροτιά του νησιού μας γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλη φορά ότι μόνο το ΚΚΕ έχει πρόταση ανάπτυξης της αγροτικής οικονομίας, αφού η χώρα μας έχει όλες τις προϋποθέσεις, εδαφικές και κλιματολογικές και μπορεί να παράγει φτηνά και υγιεινά αγροτικά προϊόντα που να καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες του λαού.
Και είμαστε σίγουροι ότι σε αυτές τις εκλογές στις 6 Μάη, το ψηφοδέλτιο που θα ρίξουν οι αγρότες του νησιού μας στην κάλπη, θα έχει χρώμα κόκκινο, για να βγει δυνατό το ΚΚΕ και ισχυρό το εργατικό κίνημα με τα σύμμαχα στρώματα της φτωχής αγροτιάς και των αυτοαπασχολούμενων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: