Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Κίνηση "Κομμουνιστών" Εργατικός Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης: Γελοιότητες και αντικομμουνισμός

Όσο και να προσπαθούν να τα κουκουλώσουν, εκτίθενται μόνοι τους.

Ο λόγος για τον επονομαζόμενο «σύλλογο» «Κορδάτος» και τον πρόεδρό του, Δ. Καλτσώνη, επίδοξο «Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης» στο δήμο Ηλιούπολης.

Ο Δ. Καλτσώνης επιχειρεί διαμέσου ανακοίνωσης του «συλλόγου» «Κορδάτος», να απαντήσει στο δημοσίευμα του 902.gr, αλλά το μόνο που πετυχαίνει είναι να γελοιοποιείται και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Να χυδαιολογεί σε βάρος του ΚΚΕ.


Με την ανακοίνωση προσπαθούν να συγκαλύψουν ότι η υποψηφιότητα του Δ. Καλτσώνη στηρίχτηκε πολιτικά από τον ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη, κάνουν γαργάρα την ουσία του αντιδραστικού θεσμού του «Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης», για τον οποίο ήταν υποψήφιος. Παριστάνουν τους κομμουνιστές, αλλά συγκαλύπτουν το γεγονός ότι οι κομμουνιστές δεν έχουν καμία θέση σε αντιδραστικούς θεσμούς, που έχουν ως στόχο να καλλιεργήσουν τον κοινωνικό εταιρισμό και την ταξική συναίνεση, ενσωματώνοντας τα λαϊκά στρώματα στο όραμα της καπιταλιστικής ανάπτυξης. Η συμμετοχή προοδευτικών ανθρώπων και αγωνιστών σε θεσμούς «πολιτικού» χαρακτήρα που υλοποιούν την αντιλαϊκή πολιτική, δεν έχει καμία σχέση με δικαιώματα και άλλα τέτοια που γράφονται για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Καταπώς φαίνεται, για τον Δ. Καλτσώνη και το σύλλογο «Κορδατος», η συμμετοχή σε αντιδραστικούς θεσμούς και μάλιστα από τη θέση του επικεφαλής, είναι ...«επαναστατική στάση ζωής».

Και επειδή «χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει», ο Δ. Καλτσώνης, διαμέσου του «συλλόγου» «Κορδάτος», καταφεύγει στον αισχρό αντικομμουνισμό, ισχυριζόμενος ότι «το ΚΚΕ συνεχίζει απρόσκοπτα τη σεχταριστική αριστερίστικη πορεία του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: