Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2009

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΡΗΤΗ

Γειά σου Κρήτη! Περήφανη και λεβεντογέννα!
Αυτό πρέπει να γίνει από όλους μας... Οργανωμένα, μαζικά και αποφασιστικά. Δε παν να βαράνε (συγνώμη, "απωθούνε" θέλαμε να πούμε)...

Στο πλευρό των αγροτών της Κρήτης και τα σωματεία ΠΕΜΕΝ και «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ».
Δεν θα φύγει πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά αν δεν φύγουν τα ΜΑΤ.Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για το χτύπημα των αγροτών από την αστυνομία στο λιμάνι του Πειραιά

"Το πρόσωπο της καταστολής που πρόβαλε και πάλι, στο λιμάνι του Πειραιά αυτή τη φορά, είναι το πρόσωπο του κράτους των μονοπωλίων, της αντιλαϊκής εξουσίας που διαχειρίζονται όλα τα αστικά κόμματα, σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ.
Το ΚΚΕ καταγγέλλει την επίθεση των δυνάμεων καταστολής εναντίον των αγροτών της Κρήτης. Η βάση της επίθεσης βρίσκεται στην άρνηση της κυβέρνησης να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς, βρίσκεται στις ταξικές επιλογές της πολιτικής που υλοποιούν η ΕΕ, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Το ΚΚΕ καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες να βγάλουν συμπεράσματα και να συμπαραταχθούν με το ταξικό εργατικό κίνημα. Τα κόμματα του κεφαλαίου ήδη επιχειρούν να φορτώσουν στο λαό την οικονομική κρίση. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν της λαϊκής αντεπίθεσης".

Αριστερά τι έλεγε χθες η κυβέρνηση και δεξιά τι έκανε σήμερα...

οι φωτογραφίες είναι από το ixnos

Δείτε τις Ανακοινώσεις και συμπαράσταση ενάντια στο χτύπημα των αγροτών από την αστυνομία στο λιμάνι του Πειραιά

..

Δεν υπάρχουν σχόλια: