Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Μεγάλη συγκέντρωση από την ΠΑΣΥ στη Λάρσο - Νυχτερινό μπλόκο και Νέο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ αύριο στις 11:30

Στη Λάρσο, από χθές το πρωί, οι αγρότες του νησιού μας έχουν στήσει μπλόκο και θα παραμείνουν μέχρι αύριο Τετάρτη 19/2/2014, όπου στις 11:30 είναι προγραμματισμένο το νέο συλλαλητήριο από την Λαρσο προς την ΔΟΥ Μυτιλήνης.

 
Το μεγαλύτερο φετινό αγροτικό συλλαλητήριο πραγματοποίησε χθες η ΠΑΣΥ (Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση) στο κόμβο της Λάρσου, επί της Εθνική Οδού Μυτιλήνης - Καλλονής.
 
Παραγωγοί από όλη τη Λέσβο παρέταξαν τα αγροτικά αυτοκίνητά τους αριστερά και δεξιά του δρόμου, ενώ κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου απέκλεισαν το οδόστρωμα.
 
Κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης ήταν το στέλεχος της ΠΑΣΥ Δημήτρης Καραγιάννης, ο οποίος τόνισε ότι η κινητοποίηση στέλνει μήνυμα στην κυβέρνηση πως οι αγρότες δεν το βάζουν κάτω και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να κρατήσουν τα χωράφια και τα κοπάδια τους.
 
Επίσης ανέφερε πως οι αγρότες δεν έχουν σήμερα άλλο δρόμο από τον αγώνα, διότι τα νέα φορολογικά μέτρα, σε συνδυασμό με τη νέα ΚΑΠ και τα άλλα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση, οδηγούν σε βέβαιο ξεκλήρισμα την πλειοψηφία των μικρομεσαίων αγροτών της Λέσβου.
 
πηγή: empros.net

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: