Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Και στη Λήμνο οι αγρότες στους δρόμους (VIDEO). Eπ' αόριστον κατάληψη του Δημαρχείου και του πρώην Επαρχείου

Μια από τις δυναμικότερες κινητοποιήσεις των αγροτών βρίσκεται σε εξέλιξη από την Παρασκευή στη Λήμνο, με αποκλεισμούς δρόμων και όλων των δημόσιων υπηρεσιών του νησιού.
 
Σύσσωμοι οι αγρότες της Λήμνου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ), ο οποίοι αρχικά συγκεντρώθηκαν στο Λιβαδοχώρι με τα τρακτέρ και στη συνέχεια με μηχανοκίνητη πορεία κατέληξαν στο λιμάνι της Μύρινας. Στη συγκέντρωση μίλησε εκ μέρους της ΠΑΣΥ ο Αργύρης Χαρκότσικας, ενώ χαιρετισμό εκ μέρους της Τοπικής Επιτροπής του ΠΑΜΕ απηύθυνε ο Βαγγέλης Αγάς.
 
Λόγω των καυτών προβλημάτων και κυρίως λόγω της δυναμικότητας της κινητοποίησης, στην οποία συμμετέχουν αγρότες από όλους τους πολιτικούς χώρους, αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε επ' αόριστον κατάληψη του Δημαρχείου και του πρώην Επαρχείου, από το απόγευμα της Παρασκευής και μέχρις ότου δοθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τοποθέτηση του επικεφαλη της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Λήμνου (ΠΑΣΥ) και αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λήμνου  Αργύρης Χαρκότσικας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: