Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

0,50 ευρώ η φέτα το ψωμί στο καράβι «Αριάδνη» της HELLENIC SEAWAYS !!!

Τη διαμαρτυρία ταξιδιωτών με το καράβι «Αριάδνη» της HELLENIC SEAWAYS δεχτήκαμε στην εφημερίδα μας για το κόστος της φέτας του ψωμιού που έπρεπε να πληρώσουν μέσα στο καράβι. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά, αφού όποιος τολμήσει να ταξιδέψει με καράβι, γιατί υποτίθεται είναι το φθηνότερο μεταφορικό μέσο, δε μπορεί να πλησιάσει ούτε το εστιατόριο αλλά ούτε και τα μπαρ για ένα τοστ ή έναν καφέ… και ο τελικός λογαριασμός μαζί με τα εισιτήρια κάνει μακρινό όνειρο το ταξίδι από και προς την υπόλοιπη Ελλάδα για τη λαϊκή τσέπη.

Εμείς οι νησιώτες θυμόμαστε με πόση ένταση, κυβερνήσεις, Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες, προσπάθησαν, στο όνομα της ανταγωνιστικότητας, να μας πείσουν για το πόσο καλό θα ήταν για τα νησιά μας να δρομολογηθούν καράβια από διάφορες ναυτιλιακές εταιρίες. Το μυστικό όμως που επιμελώς έκρυψαν ήταν ότι για το μόνο που φρόντιζαν ήταν πόσο περισσότερα κέρδη θα έβγαζε το εφοπλιστικό κεφάλαιο.

Και επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτοί που εφάρμοσαν και εφαρμόζουν αυτή την αντιλαϊκή πολιτική, κυβερνήσεις ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, διάφορες συγκυβερνήσεις, όλοι οι υπερασπιστές της ΕΕ, που εκεί παίρνονται οι αποφάσεις που φροντίζουν μόνο για τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου όπως και αν αυτό λέγεται, θα έρθουν και θα μας ζητήσουν την ψήφο μας για να συνεχίσουν αυτή την αντιλαϊκή, βάρβαρη πολιτική, ας τους πετάξουμε στη θάλασσα…


Δεν υπάρχουν σχόλια: