Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Καρδίτσας: και με το ΠΑΣΟΚ, και με τη ΝΔ!


Διαβάστε την αποκαλυπτική ανακοίνωση της ΚΟ Καρδίτσας του ΚΚΕ:

«Για δεύτερη φορά στο νομό μας ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο. Την ίδια ώρα που ανεβάζει τους τόνους αντιπαράθεσης καταγγέλλοντας τους μνημονιακούς αιρετούς της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, το νόμο "Καλλικράτη", που οι προερχόμενοι από τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημερινοί δήμαρχοι και υποψήφιοι, υπερασπίζονται και εφαρμόζουν, ακριβώς την ίδια ώρα τα στελέχη του στο νομό Καρδίτσας (όπως και σε μια σειρά άλλους δήμους της χώρας) κατεβαίνουν σε κοινά ψηφοδέλτια με τους υποψήφιους που προέρχονται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Έτσι στο δήμο Σοφάδων στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εντάχθηκαν με κοινή διακήρυξη στο ψηφοδέλτιο του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ δημάρχου Παπαδόπουλου. Τα έργα του γνωστά! Είναι αυτά που καταγγέλλουν στα μπαλκόνια ο αρχηγός τους και τα στελέχη τους.

Στη συνέχεια ξαναχτύπησαν…  

Στο δήμο Πλαστήρα ο αναγγελθείς υποψήφιος δήμαρχος στο συγκεκριμένο δήμο, Η. Αντωνίου, από τα πρώτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Καρδίτσα, ανακοίνωσε τη συμφωνία για κοινή κάθοδο στο δήμο με τον Δ. Τουλιά και Θ. Μαλέτσικα με επικεφαλής τον Δ. Τουλιά που προέρχεται απ τη ΝΔ. Μάλιστα στην κοινή ανακοίνωσή τους διακηρύσσουν: "…την πλήρη ταύτιση των απόψεων μας και των κοινών μας θέσεων απέναντι στα σοβαρά ζητήματα του Δήμου"!!! 

Σε ποιον δήμο του νομού μας άραγε θα ακολουθήσει η κάθε μορφής συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με "μνημονιακές" δυνάμεις; Οι ψίθυροι και οι ανομολόγητες επιθυμίες στελεχών και υποψηφίων αιρετών του ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλους δήμους εξελίσσονται σε φωνές και συγκεκριμένες πρακτικές. 

Μετά από αυτά τα αποκαλυπτικά γεγονότα για τις προθέσεις και την κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ καλούμε τους κατοίκους όχι μόνο των Σοφάδων και του δήμου Πλαστήρα, αλλά και όλου του νομού, να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Να συνειδητοποιήσουν ποιος τους κοροϊδεύει, ποιος συγκαλύπτει τη στρατηγική σύμπλευσης όλων αυτών των δυνάμεων που στηρίζουν τις πολιτικές της ΕΕ. Πόσο υποκριτική είναι η καταγγελία βασικών πολιτικών επιλογών όπως ο νόμος "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" που εφαρμόζεται στην Τοπική Διοίκηση με τα γνωστά αντιλαϊκά αποτελέσματα. Να αναρωτηθούν τι είδους κυβέρνηση της Αριστεράς θα είναι αυτή που οραματίζονται όταν σε ένα δήμο συγκροτούν τέτοιου είδους συμμαχίες προκειμένου να εξασφαλίσουν την εκλογή τους; 

Δεν ακούσαμε πως σκέπτονται να αντισταθούν στην πολιτική του μεγάλου κεφαλαίου, στην επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας, στις μαζικές διαθεσιμότητες των υπαλλήλων, στα υπέρογκα τέλη και δημοτικούς φόρους. Καλούμε τους κατοίκους να σκεφτούν ακόμα καλύτερα σε ποια κυβέρνηση μας καλούν κάποιοι να συμμετέχουμε και με ποιες πολιτικές δυνάμεις να συμμαχήσουμε!!! 

Τους καλούμε να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζονται από το ΚΚΕ, σε όλους τους δήμους του νομού και στην περιφέρεια. Να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ στηρίζοντας με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές έστω και αν έχουν επιμέρους επιφυλάξεις για την πολιτική του. Να είναι βέβαιοι πως η ψήφος τους θα πιάσει τόπο και δεν θα χρησιμοποιηθεί ούτε για συναλλαγές ούτε για ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών. Αντίθετα η ενισχυμένη παρουσία του Κόμματος σε όλα τα επίπεδα της διοίκησης (ευρωβουλή, περιφέρεια, δήμος) θα παρεμποδίσει, θα καθυστερήσει ή και θα ανατρέψει την επερχόμενη αντιλαϊκή λαίλαπα. Θα ανοίξει δρόμο για βαθύτερες αλλαγές». 

kokkiniepithesi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: