Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Γιώτα Βέη: Το ΚΚΕ εκφράζει εντιμότητα, ανώτερο ήθος και σταθερή προσήλωση στην ανύψωση των κοινωνικά αδύναμων

Γιώτα Βέη 
Τραγουδίστρια 

Όλα αυτά τα χρόνια που παρακολουθώ την πολιτική ζωή, εδραιώνεται περισσότερο μέσα μου η πεποίθηση ότι το ΚΚΕ εκφράζει βαθιά ανθρωπιστική ευαισθησία, ανώτερο ήθος, εντιμότητα και σταθερή προσήλωση στην ανύψωση των κοινωνικά αδύναμων, όχι μόνο την υλική αλλά και την πνευματική, που είναι ακόμη πιο σημαντική, γιατί αυτή δίνει αληθινό νόημα στη ζωή των ανθρώπων.

Οι θέσεις του δεν βρίσκουν ακόμη την ανταπόκριση που τους αξίζει, γιατί ίσως οι άνθρωποι τρομάζουν μπροστά στην αλήθεια. Προτιμούν να ζουν με την ψευδαίσθηση ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν χωρίς να καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια. Η αλήθεια όμως είναι ότι πρέπει να ματώσεις για να αλλάξει η ζωή σου. Για να στηθούν τα γιοφύρια στοιχειώνονται άνθρωποι. Δεν περνάς στην απέναντι όχθη χωρίς κόπο, χωρίς θυσία. Οι εύκολες επιτυχίες καταρρέουν αμέσως σαν χάρτινοι πύργοι. Χρειάζεται να καλλιεργήσουμε τον κήπο μας ουσιαστικά και μεταφορικά.
Εύχομαι τα καλύτερα στο ΚΚΕ, γιατί οι διαχρονικές αξίες που προβάλλει το καθιστούν αναντικατάστατο ειδικά για τη νεολαία που πρέπει να αντισταθεί στις κάλπικες αξίες του καπιταλισμού, γιατί θα πρέπει να μπορεί να έχει λόγο δυνατό και να παρεμβαίνει καίρια στα αντιλαϊκά σχέδια με τη μοναδική παρατηρητικότητα, την οξύνοια και την ικανότητα πρόβλεψης που το διακρίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: