Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Συγχαρητήριες επιστολές προς τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ Κώστα Πετρόπουλο και Τάκη Πετρόπουλο

Επιστολές προς τον Κώστα Πετρόπουλο, υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, και τον Τάκη Πετρόπουλο, υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας του ΚΚΕ, απέστειλε η ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας, με την οποία και οι δύο ως παίκτες του μπάσκετ έχουν συνδυάσει την καριέρα τους στα γήπεδα.

Στις επιστολές, που υπογράφονται από τον πρόεδρο του συλλόγου, Κωνσταντίνο Καραπάνο, γίνεται αναφορά στο ήθος και την προσωπικότητα των δύο υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ, στους οποίους η οικογένεια του Απόλλωνα Πάτρας εύχεται καλή επιτυχία αλλά παράλληλα εκφράζει και τη σιγουριά πως η πολιτική δράση και των δύο θα λειτουργήσει προς όφελος του λαού. Στις δύο επιστολές αναφέρονται τα εξής:


«Αγαπητέ Κώστα,
Η μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα Πάτρας θεωρεί εξαιρετική τιμή τη συμμετοχή σου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Η επιλογή εκ μέρους του ΚΚΕ επιβεβαιώνει ότι το μέγεθος, του αθλητή, του προπονητή και πάνω απ' όλα του ανθρώπου Κώστα Πετρόπουλου, ξεπερνάει τα όρια του τόπου μας. Η πρόταση να συμμετέχεις στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ είναι τιμητική και για το σύλλογό μας, του οποίου είσαι εξέχον μέλος. Για όλους εμάς που σε γνωρίζουμε και παρακολουθούμε την αθλητική και κοινωνική πορεία σου εδώ και χρόνια, η συμμετοχή σου στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ ήταν η αυτονόητη επιβράβευση για την υπεράσπιση των πολιτικών θέσεων που ανέκαθεν πρέσβευες. Πιστεύουμε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή για την ανάληψη μεγαλύτερων πολιτικών ευθυνών, οι οποίες δικαιωματικά πρέπει να σου ανατεθούν. Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

«Αγαπητέ Τάκη,
Εκ μέρους της μεγάλης οικογένειας του Απόλλωνα Πάτρας θέλουμε να σε συγχαρούμε για τη συμμετοχή σου στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Πιστεύουμε ότι αποτελεί μια επιβράβευση της σοβαρότητας, του ήθους και του πάθους που έχεις επιδείξει διαχρονικά σαν αθλητής, προπονητής και προπαντός σαν άνθρωπος. Εχουμε το προνόμιο να γνωρίζουμε μέσα από τη συνεργασία μας ότι οι γνώσεις, οι εμπειρίες και η αγάπη που τρέφεις για την Αχαΐα μπορούν να μετουσιωθούν σε πολιτικές δράσεις για το καλό του νομού και των συμπολιτών μας. Πιστεύουμε ότι μπορείς να ανταποκριθείς στις δυσκολίες της επόμενης μέρας γιατί ήσουν πάντα αγωνιστής, μέσα και έξω από τα γήπεδα. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015».

Δεν υπάρχουν σχόλια: