Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Κάνουμε το χρέος μας, δεν πληρώνουμε το χρέος τους

Στις λιγοστές ώρες που απόμειναν έχουμε απέναντι τις κάλπικες υποσχέσεις, τις φρούδες ελπίδες.

Με κρύο μυαλό, πέρα από την πόλωση που συμφέρει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, καλούμε καθέναν να δει προσεκτικά, έστω και τώρα, τι εγκρίνει ο ΣΕΒ, τι ψηφίζουν οι εφοπλιστές, τι προωθούν οι ιμπεριαλιστές.

Ετσι, που για να μην είναι κανείς κοψοχέρης αύριο, τώρα να ρίξει με το χέρι στη καρδιά την ψήφο του στο ΚΚΕ.

Ναι, στην κάλπη απαιτούμε να εκφραστεί καθαρά από τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, όσους νιώθουν αριστεροί και ριζοσπάστες, ότι δεν ανέχονται να πληρώσουν το χρέος των καπιταλιστών, ότι δε θα επιτρέψουν με την ψήφο τους στους συμβούλους του Σημίτη και του Παπανδρέου, που παρουσιάζονται σήμερα ως ΣΥΡΙΖΑ, να εφαρμόσουν το πρόγραμμα Γιαννίτση με άλλη προβιά.

Ναι, ζητάμε από τους ανθρώπους της δουλειάς να φτάσουν στην κάλπη με την περηφάνια του εργαζόμενου ανθρώπου που παράγει τον πλούτο, το μεγαλείο του γέροντα που δε βγήκε ποτέ στην απομαχία - πασχίζει για το εγγόνι με μια σύνταξη πρόσφορο.

Να φτάσει καθένας στην κάλπη σίγουρος ότι κάνει το χρέος του, δεν πληρώνει το χρέος των καπιταλιστών. Σίγουρος ότι έχει μετρήσει το σχέδιο που ταιριάζει στις ανάγκες του. Βέβαιος ότι κανένας νόμος, καμία ρύθμιση δεν ήρθε χωρίς αγώνα, χωρίς οι κομμουνιστές να είναι στην πρώτη γραμμή. Οτι όποτε αδυνάτισε το ΚΚΕ ήρθε λαίλαπα. Και αυτό ακριβώς είναι οδηγός για την πλέον αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: