... Άλλη μια απόδειξη ότι κάποιοι δεν είναι μόνο για τις εκλογές, δεν είναι μόνο για την ζητιανιά της ψήφου σας αλλά βρίσκονται καθημερινά δίπλα στον καθένα μας και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Έτσι λοιπόν: "Πολύμορφες εξορμήσεις έχουν οργανωθεί και φέτος το καλοκαίρι από τις οργανώσεις του ΚΚΕ στα χωριά της Λέσβου. Από τις αρχές Ιούλη, οι κομματικές οργανώσεις "οργώνουν" τα χωριά μας με περιοδίες και ομιλίες στις πλατείες", μας ενημερώνει το Νέο Εμπρός.
Ομιλήτης; O... ακούραστος σ. Μάνος Δούκας.

Ακολουθούν η Άντισσα, η Αποθήκα και η Άγρα (11 & 17/8), η Βατούσα και η Φτερούντα (16/8), ο Μεσότοπος (20/8) και άλλα χωριά σε ημερομηνίες που θα καθοριστούν τις προσεχείς ημέρες από την Ν.Ε..

Ξεχωριστή "ζωντάνια" αποκτά η συζήτηση όταν ο ομιλητής αναφέρεται στις επιθέσεις που δέχεται το ΚΚΕ (Γερμανός, οικονομικά του κόμματος, κ.λπ.) ξεσκεπάζοντας τον προβοκατόρικο ρόλο των "δίδυμων απογόνων δικτατόρων και φανατικών οπαδών του Γκαίμπελς και των μεθόδων του". Σχετικά με τα οικονομικά του Κόμματος το ερώτημα είναι: "Θα έδινε ποτέ η άρχουσα τάξη μπαξίσι στο νεκροθάφτη της";
Η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτές τις "εξορμήσεις ενημέρωσης" είναι πολύ μεγάλη και πραγματικά υπεράνω των προσδοκιών των στελεχών του Κόμματος τα οποία δηλώνουν ενθουσιασμένα από την προσέλευση του κόσμου και την ιδιαίτερη προσοχή με την οποία παρακολουθούν και συμμετέχουν. Στόχος να φτάσει η φωνή του ΚΚΕ και πάλι παντού στο νησί μας.
Καλό κουράγιο σύντροφοι !!!
..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου