Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Η ΑΓΙΑΣΟΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗ...

Τα χρέη ανά δήμο αφορούν τόσο στις υποχρεώσεις του που απορρέουν απ’ την υλοποίηση έργων, όσο και από οφειλές σε προμηθευτές και τράπεζες. Όπως αναμένεται να εξηγηθεί και στη συνεδρίαση (του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου), δεν έχουν προσμετρηθεί, επειδή δεν υπάρχει ακόμη εικόνα, τα χρέη των νομικών προσώπων των 12 δήμων, παρά μόνο των οκτώ νομικών προσώπων του τέως Δήμου Μυτιλήνης. Ομοίως στην ενοποίηση των ταμείων, δεν υπάρχει αναφορά στα χρέη και γενικά στις υποχρεώσεις του καταργηθέντος Συνδέσμου Ύδρευσης και Αποχέτευσης δημοτικών διαμερισμάτων των Δήμων Θερμής και Μυτιλήνης, ενώ αντιθέτως εμφανίζονται τα αντίστοιχα στοιχεία που αφορούν στον τέως Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων.

Το ύψος του συνολικού χρέους όπως αποτυπώνεται με την ενοποίηση των ταμείων των 13 τέως δήμων, αν και πολύ μεγάλο σε οικονομικά μεγέθη, είναι κατά πολύ μικρότερο των αριθμών που είχαν ακουστεί και ως φήμη είχαν κυκλοφορήσει το προηγούμενο διάστημα ανεβάζοντάς το σε δυσθεώρητα ύψη, διπλάσια ή και τριπλάσια της εικόνας που θα παρουσιαστεί στο Συμβούλιο.

πίνακας και στοιχεία από την εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”

____________________________

Ο Χρύσανθος Χατζηπαναγιώτης αποδεικνύεται ότι τελικά ήταν ο πιο νοικοκύρης Δήμαρχος στη Λέσβο !!!

σχόλιο από το Lesvosnews.net
___________________________________

Aristera sti Mitilini: Ο Χρ. Χατζηπαναγιώτης γεννήθηκε στην Αγιάσο. Είναι μαθηματικός, συνδικαλιστής για πολλά χρόνια στο χώρο της παιδείας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΕΣΑΚ-Σ στη Β' βάθμια εκπαίδευση στο νομό Λέσβου. Έχει 17χρονη ενεργό συμμετοχή σε δημοτικές κινήσεις στο Περιστέρι, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, στα Γλυκά Νερά και τώρα στην Αγιάσο. Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να διαβάσετε μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις του: http://aristeramitilini.blogspot.com


....

Δεν υπάρχουν σχόλια: