Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ - Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΛΥΕΙ...

" Για να μπορέσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να βάλουμε σε τροχιά ανάπτυξης την πολιτεία που όλοι ονειρευόμαστε!
Γεώργιος Πασχόπουλος Δήμαρχος Ελασσόνας και Υποψήφιος Δήμαρχος για τον ενιαίο Δήμο Ελασσόνας " ...
Δεσμεύομαι ότι δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας, ότι θα κάνω το καλύτερο για τον τόπο μας, ότι θα πορεύομαι πάντα με ήθος, ευθύνη και διαφάνεια!
Μας αξίζει μια Πολιτεία ισονομίας, αξιοκρατίας, ισοπολιτείας. Αυτήν θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε με τη δική σας συμμετοχή, θέληση και ενέργεια. Σ’ αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Είναι μια κοινή προσπάθεια που δεν έχει χρώμα. "

Αυτά τα όμορφα μεταξύ άλλων, έταζε και τάζει ο Δήμαρχος Ελασσόνας. Όμως ο γελαστός αυτός κύριος δεν σηκώνει πολλά πολλά...
Αντιγράφουμε από τον "Ριζοσπάστη":

Απέλυσε εργαζόμενη, επειδή ... «είχε μούτρα»

" Στην τρομοκρατική απόλυση της εργαζόμενης Β. Κατρανά, η οποία εργαζόταν σε κατάστημα της επιχείρησης επίπλων «MODECO» στην Αγ. Παρασκευή, προχώρησε η εργοδοσία, αφού η εργαζόμενη αρνήθηκε, με επιστολή της, να συμμετέχει σε συνέδριο της επιχείρησης που διεξαγόταν το περασμένο Σάββατο και Κυριακή. Στο συνέδριο ήταν υποχρεωτική η παρουσία των εργαζομένων, οι οποίοι μάλιστα είναι ένα μήνα απλήρωτοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, που η έδρα της είναι στην Ελασσόνα είναι ο Γ. Πασχόπουλος δήμαρχος Ελασσόνας και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος μόλις έλαβε γνώση της επιστολής έσπευσε να «ενημερώσει» τους εργαζόμενους, σε μια προσπάθεια εκφοβισμού τους, ότι τέτοιες κινήσεις δε θα περάσουν, κ.λπ.

'Οπως κατήγγειλε στο «Ριζοσπάστη» η Β. Κατρανά, το συνέδριο έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο και μόλις η εργοδοσία έλαβε γνώση της επιστολής της έβαλε την υπεύθυνη του καταστήματος όπου εργαζόταν να τηλεφωνήσει σπίτι της (Κυριακή) και να της πει ότι απολύεται γιατί δε συμμετείχε στο συνέδριο.
Η Β. Κατρανά την επόμενη μέρα, Δευτέρα, πήγε κανονικά στη δουλειά της όπου ο Β. Πασχόπουλος της είπε να φύγει και ότι δεν δουλεύει πια στο κατάστημα. Μόλις, βέβαια, η εργαζόμενη του είπε ότι αυτό είναι παράνομο και δεν μπορεί να την απολύσει, ο εργοδότης βρήκε άλλο λόγο απόλυσης, ότι «έχει μούτρα».
Τελικά, ο εργοδότης αναγκάστηκε να δώσει άδεια στην εργαζόμενη Δευτέρα και Τρίτη, για να της πει ξανά την περασμένη Πέμπτη ότι απολύεται και αφού την προηγούμενη μέρα η Β. Κατρανά συμμετείχε στην 24ωρη πανελλαδική απεργία. Η εργαζόμενη, βέβαια, δεν υπέγραψε χαρτί απόλυσης, ενώ έχει κάνει ήδη καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας."


ΠΑΣΟΚ ρεεεε..... για μια "...Πολιτεία ισονομίας, αξιοκρατίας, ισοπολιτείας" αρκεί να μην βγάζετε κιχ...

....

Δεν υπάρχουν σχόλια: