Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΤΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟ .. ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

Ή αλλιώς, εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί... τους καλούνε σε γεύμα. 

Η Δημοτική αρχή, η δημοτική παράταξη της ΝΔ στο Μαρούσι συνεχίζει το θεάρεστο έργο της. Αφού απέλυσε μαζί με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ 300 εργαζόμενους από τον Δήμο, αφού περικόπτουν τις κοινωνικές "δαπάνες" οι μέν δεξιοί σοσιαλιστές κόβοντας το επίδομα ανεργίας απο το 1/3 τον ανέργων που ακόμα το δικαιούνται, οι δε δεξιοί φιλελεύθεροι, ενώ συμφωνούνε στα υλικά και στο αποτέλεσμα, διαφωνούν στην συνταγή.

Έχουν φυσικά Συν παραστάτες και μερικούς Αντι καπιταλιστές, που σημαία τους έχουν κάνει την αθώωση αυτής της πολιτικής και των αιτιών που γεννάνε τα αντιλαϊκά μέτρα, καλώντας είτε σε αντι ΔΝΤ μέτωπο ή σε αποχώρηση της κυβέρνησης, με ελικόπτερο ή χωρίς, είτε σε αριστερή στροφή και επικράτηση του" καλού" ΠΑΣΟΚ.

Αλλά κάνουν ότι μπορούν για να έχουν εξασφαλισμένοι μια καλή θέση στους ουρανούς. Έτσι ενώ δεν ενδιαφέρονται για τους "λαθραίους"ανθρώπους και ούτε το ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης για να πιέσουμε για λύση δεν δέχτηκαν στο Δ.Σ, από την άλλη καλούνε τους αγιοτάτους, καλοσειτευτάτους ιεράρχες της πόλης μας, σε γεύμα στο Δημοτικό μέγαρο, με τα έξοδα δικά μας. Βοήθειά τους....

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τους εργαζόμενους να τους τιμωρήσει και να οργανώσει τον αγώνα στα ταξικά συνδικάτα, με το ΠΑΜΕ, την ΟΓΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ, να τους καθυστερήσουμε σήμερα γιατί έρχονται χειρότερα και να ετοιμαστούμε για την εργατική αντεπίθεση, για την ανατροπή αυτού του τρόπου ανάπτυξης που έχει "πτωχεύσει" και της οικοδόμησης της Λαϊκής-Εργατικής εξουσίας.

ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΡΛΑΤΗΡΑ ΜΑΡΙΑ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΜΑΡΟΥΣΙ 14/3/11

Δεν υπάρχουν σχόλια: