Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

ΜΙΧΑΛΟΣ, ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΡΤΗ "ΣΥΖΗΤΑΝΕ" ΤΟ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Φίλος του μπλόγκ μας έστειλε ένα προσκλητήριο του ΕΒΕΑ, για μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου, με θέμα συζήτησης «Το δικαίωμα της ελεύθερης κυκλοφορίας των πολιτών - νέο καθεστώς για τις πορείες διαμαρτυρίας και τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας».
Θα μιλήσουν: (φυσικά) ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο Μάκης Βορίδης, ο Μίμης Ανδρουλάκης, Γιάννης Παπαθανασίου και ο Ανδρέας Ψυχάρης.

Με λίγα λόγια, οι μεγαλοέμποροι, βιοτέχνες και βιομήχανοι της Αθήνας, μαζί με τους πολιτικούς εκπροσώπους τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο, θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν μεταξύ τους, ποιό θα είναι το νέο πλαίσιο με το οποίο θα πραγματοποιούμε εμείς της κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες μας... στηριζόμενοι στο "δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των πολιτών" !!!

Όπως λέει και ο φίλος που μας έστειλε το προσκλητήριο, νομίζω πως πρέπει να βρεθούμε όλοι εκεί ... με τον τρόπο μας !

Ακολουθεί το προσκλητήριο:

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε μια προσπάθεια αναζήτησης λύσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν περιορίσει και περιορίζουν σημαντικά την κυκλοφορία των πολιτών, των οχημάτων αλλά και την εμπορική κίνηση στο κέντρο της πρωτεύουσας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:
«Το δικαίωμα της ελεύθερης κυκλοφορίας των πολιτών - νέο καθεστώς για τις πορείες διαμαρτυρίας και τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας»
την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 και ώρα 16.00, στο μέγαρο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, Αίθουσα ΕΡΜΗΣ (6ος όροφος).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
15:30 – 16:00 Προσέλευση
16:00 – 16.15 Χαιρετισμός, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος ΕΒΕΑ
16.15 - 17.30 Εισηγήσεις, Μάκης Βορίδης - Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μίμης Ανδρουλάκης - Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Παπαθανασίου - Βουλευτής ΝΔ, π. Υπουργός Οικονομίας, Ανδρέας Ψυχάρης - Διπλωματικός Σύμβουλος Προέδρου ΝΔ
17:30 – 18:00 Ερωτήσεις – Συζήτηση

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος

αναδημοσίευση από το redflyplanet.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: